Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy tudom megelőzni? Tudom...

Hogy tudom megelőzni? Tudom nagyjából lehetetlen, tanácsot szeretnék kérni mert ebben még tapasztalatlan anyuka vagyok. Kisfiam szeptemberben kezdte az ovit. A héten itthon volt felső légúti betegséggel.

Figyelt kérdés
A hét második felében beindult a hányásos vírus az oviban. Eléggé parázok tőle, eddig ilyen tipusú vírust nem kapott még el, hogy tudom kezelni esetleg a kórházig nem jutni és, hogy én se kapjam el mert egyedül leszek vele.
nov. 30. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8 Ha tudod, hogy ez egy egyéni érzékenység, akkor miért írsz úgy róla mintha általános lenne?
nov. 30. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet velem van a baj, de en elegge tulzonak erzem az orvos hozzaallasat is :D

2 hanyas utan azonnal kup? Minek? Lehet hanyna osszesen negyszer es mar vege is van, de ha ketten fogjatok le o meg uvoltve sir, mikozben probaljatok lebirkozni es kupot adni neki (mert egy ovisbak biztos nem lesz a kedvence a kup) az nem segit a helyzeten az tuti.

Ha 15 percenkent hany es nem ugy nez ki, hogy elmulna, na akkor kell kup. Ha a kup hatasara se mulik a hanyas, nem itathato, bagyadt; szaraz a nyelve es acetonos a lehellete, na akkor meg a korhaz.

De nem lehet ezt igy meghatarozni hogy 8 hanyas utan azonnal rohanni kell, ovodas gyerekrol beszelunk, nem ujszulottrol. Azert ok mar strapabirobbak.

9 honaposom se kerult korhazba, kb 10 alkalommal hanyt, de 24 ora alatt. Es ivott, evett, amugy jol elvolt, pisilt, nem volt kiszaradas kozeleben se, latta persze kozben a haziorvos is, de ezert nem kuldott be, minek. Aztan ennyi volt, elmult.

nov. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!