Hogy tudom megelőzni? Tudom nagyjából lehetetlen, tanácsot szeretnék kérni mert ebben még tapasztalatlan anyuka vagyok. Kisfiam szeptemberben kezdte az ovit. A héten itthon volt felső légúti betegséggel.
Lehet velem van a baj, de en elegge tulzonak erzem az orvos hozzaallasat is :D
2 hanyas utan azonnal kup? Minek? Lehet hanyna osszesen negyszer es mar vege is van, de ha ketten fogjatok le o meg uvoltve sir, mikozben probaljatok lebirkozni es kupot adni neki (mert egy ovisbak biztos nem lesz a kedvence a kup) az nem segit a helyzeten az tuti.
Ha 15 percenkent hany es nem ugy nez ki, hogy elmulna, na akkor kell kup. Ha a kup hatasara se mulik a hanyas, nem itathato, bagyadt; szaraz a nyelve es acetonos a lehellete, na akkor meg a korhaz.
De nem lehet ezt igy meghatarozni hogy 8 hanyas utan azonnal rohanni kell, ovodas gyerekrol beszelunk, nem ujszulottrol. Azert ok mar strapabirobbak.
9 honaposom se kerult korhazba, kb 10 alkalommal hanyt, de 24 ora alatt. Es ivott, evett, amugy jol elvolt, pisilt, nem volt kiszaradas kozeleben se, latta persze kozben a haziorvos is, de ezert nem kuldott be, minek. Aztan ennyi volt, elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!