Hogy tudom megelőzni? Tudom nagyjából lehetetlen, tanácsot szeretnék kérni mert ebben még tapasztalatlan anyuka vagyok. Kisfiam szeptemberben kezdte az ovit. A héten itthon volt felső légúti betegséggel.
Nem biztos, hogy ezt meg lehet elozni, de pl nekunk az immunotrofina egy csoda.
En nem tudom mitol olyan szuper, az osszetevoi alapjan nem ok talaltak fel a spanyol viaszt,de a tipikus 1 het bolcsi, 2 het itthon dolog helyett amiota szedi, mar 3 het bolcsi es 1 het itthon van. Ez is sok betegsegbol, en nem mondom, de azert jobb igy a helyzet.
Hanyos virus most nem volt meg, viszont 9 honapos koraban valahonnan benyelt egyet. Nem kerult korhazba, ez nem egyenesen aranyos ezzel. De en elkaptam tole akkor es sokkal rosszabbul voltam mint a gyerek. 😂
Viszont a ferjem meguszta. Tehat ez is lutri.
1!
Otthon? 7x kapta el a lányom, 7x egy hét kórház volt.
Hát nem jó, amikor beleesik egy ilyenbe a család, de alapvetően nem kéne egy ilyennel kórházba kerülni.
Nálunk (orvosi javaslatra) az ilyenkor a megoldás, hogy bármit ehetnek/ihatnak, amit megkívánnak. A szemét és nehéz kajákat nem fogják kívánni, ha csak pár falat kekszet esznek az meg már tök jó. A folyadékkal ugyanez. Én kínálom, hogy kér-e vizet, teát, almalevet, akármit, teát kér mindig és csak egy-egy kortyot, de a lényeg, hogy igyon.
Enterol mindig van itthon és végső esetre ors por is.
Ilyenkor az óvónőknek kéne fokozottan fertőtleníteni a felületeket, mosdókat és figyelni, hogy alaposan mossanak kezet a gyerekek. Törülközőket gyakran cserélni stb.
De ez amúgy nem életszerű sajnos- biztos, hogy elkapja a csoport nagyrésze. Megelőzni nem lehet.
Kösz,hogy a 3-as válaszom 0%. Biztos jókedvemből feküdtem be vele 7x a kórházba...
Legutóbbi alkalommal meg akartam úszni. Már 7 éves volt. Mondom kibírjuk otthon. A gyerekorvos majdnem a 10 körmömről szedett le,hogy miért nem vagyunk már a kórházban bent.
Ennyit erről.
Nem lehet tudni,melyik gyerek hogy reagál a fertőzésre. Az én lányom 10 hányással kezd,nekünk nincs választásunk,csak a kórház. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!