Érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok hogy milyen az élet Thaiföldön/Fülöp-szigeteken? Szeretnék végleg letelepedni a munka tudom hogy kb lehetetlen de nemis szeretnék dolgozni.Esetleg egy kis bárt nyitnék az mennyire lehetséges?
1 es ha esetleg kifejtenéd megköszönném
2 es Ezeket tapasztalatbol mondod?"Megélhetés sem drága"számokban ez durván mennyi?100 000 Ft az albérlet vagy 100 000 bath egy kecó?
Thaifoldon hosszu tavon csak ugy maradhatnal, ha talalnal helyi feleseget. :D Ellenkezo esetben bart sem nyithatsz.
(Vagy ha talalsz helyi melot, ami fizet kb havi 1 millat, akkor 5-8 ev alatt megszerezheted az allampolgarsagot)
az nem rossz ha úgy szeretnél letelepedni egy világ másik végében levő országban, hogy a büdös életben nem jártál ott turista ként sem.
Thaiföld olcsó, de addig néznek jó szemmel amíg csak turista vagy és nem szeretnél beleolvadni.
Sajnos ázsia elég xenofób kontinens.....
Lehet félreértettetek
Voltam thaiföldön 5 éve akkor nagyon olcsó volt és nagyon tetszik a világuk.Gondoltam hogy a letelepedés körülményes. Mennyi a max tartózkodási idő amit engednek egy évben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!