Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Indiában hogyan lehet könnyen...

Gublug kérdése:

Indiában hogyan lehet könnyen vonat jegyet venni?

Figyelt kérdés

Utolsó élményem az irctc volt és másnak kellett megvennie helyettem.

De asszem létezik valami könnyebb felhasználóbarátabb mód is.

Egy másik kérdésre láttam ezt a választ:

"Tavolrol ne probalkozz mert a vonatjegyek honapokkal ekore el vannak adva. Viszont minden vonalon van un.Tourist quota. Be kell menni az allomasfonokhoz es kervenyezni kell. Reggel kered, este megvan. Ki kell menni a vonathoz es ha fel van irva a neved a vagon falara akkor jo. Persze nem garantalom hogy elso osztalyu jegy lesz de en vegigutaztam Del Indiat masodosztalyu halokocsiban es teljesen ok volt. Nagy unnepek kornyeken persze ez a kvota is veges, pongalkor pl Tamil Naduban ket jegyet kaptunk harman de utaztunk akkor is csak egy ember kozepen aludt a csomagokon."

Szóval tapasztalatom is van... csak mostmár egyedül szeretném csinálni. S ha lehet úgy mint itthon, hogy app-on keresztül foglalok aznapra vagy másnapra. Van ilyen?

tegnap 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
az irctc-nél könyebb nincs, az pofon egyszerű, mindig azt használom
tegnap 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Első és nem kell hozzá indiai telefonszám?
tegnap 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem biztosan nincs indiai telefonszámom és mégis műkődik
tegnap 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Kemííny
tegnap 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!