Antibiotikum mellé adtok probiotikumot másfél éves gyereknek?
Figyelt kérdés
Nekünk a doki nem mondta de szerintem nem ártana.. melyiket vegyem?okt. 30. 19:05
1/13 anonim válasza:
Persze, mindig. Magamnak is veszek. Sima biogaiat adnék másfél évesnek.
2/13 anonim válasza:
Szoktam, de szerintem itthon kicsit túltolják. Külföldön voltunk pár hónapot (fejlett helyen) és kellett antibiotikumot szednem. Nem adtak probiotikumot, gyógyszertárban sem volt, azt mondták a harmadik ab kúra után írják fel, semmi gond nem volt, hogy nem szedtem.
6/13 anonim válasza:
Adok,de egyet kell értsek 2-essel.Az én gyerekkoromban nem is volt probiotikum.Semmi bajom nem lett attól,hogy szedtem antibiotikumot,ha beteg voltam.Soha nem kaptam utána semmit.
7/13 anonim válasza:
6# hat én meg fostam rengetegszer, mint az állat, már bocsánat, úgy kikészítette sok antibiotikum a gyomromat anno :D szóval sokaknak nagyon is indokolt
8/13 anonim válasza:
Nekem meg soha senki nem mondta, hogy kéne és semmi bajom nem volt. Egészen fiatal felnőtt koromig, amikor egy erősebb kúra után olyan szájgombám lett, hogy még! Azóta mindig szedek utána és a gyerekemnek is adnék.
9/13 anonim válasza:
Jó,hogy már van,jó,hogy lehet adni,szoktuk is adni,de maradjunk annyiban,hogy az emberek nagy százalékának semmi baja sem lenne,ha nem szedne.Igazából neked is okozott pár napos hasmenést,aztá helyrejöttél,meg meg is gyógyultál.
10/13 anonim válasza:
Normafloret adtam/adok nekik olyankor. Kimondottan várják, hogy kapjanak, mert szeretik kiinni a kis fiolából, a mai napig is, pedig már nem olyan kicsik (8 és 4 évesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!