Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Masfel eves gyerek már lehetsé...

Masfel eves gyerek már lehetséges, hogy dadog? Kislányom jó pár szót már mondogat, de pár napja azt figyeltem meg, hogy dadogva beszél néha.

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem vonnék le ebből még messzemenő következtetést, sőt. Végig gondolnám nem mutat-e tükröt. :)

A kislányom pl. rengeteget őő-zik két évesen, mint akinek nem jutnak eszébe szavak. Én szoktam őő-zni, amikor megszakítják a gondolatmenetemet. Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire sokszor. :D

2024. jún. 23. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Lehet
2024. jún. 23. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonnék le ebből következtetést, nagyon fiatal. Ne keresd máris a problémát. Beszédhibákkal óvodában kezdenek el foglalkozni, nem véletlen.
2024. jún. 23. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 3 éves elég sokszor úgy beszél hogy egy szót egymás után sokszor elmond pl:"mondjuk...mondjuk... kimegyünk?"

Én azt vettem észre hogy el kezd mondani valamit de nem gondolja ki elötte hogy mit is szeretne mondani így beszéd közben gondolja ki. Meg elég sokszor ő-zik illetve a "hát-hát" kifejezést is sokszor használja.

2024. jún. 23. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Dadogós gyerek anyjaként írtam...

2024. jún. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!