Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Normális ez? 4 hete taknyos a...

Normális ez? 4 hete taknyos a majdnem 2 éves gyerekem

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kisfiam majdnem 2 éves, most szeptember elején kezdte a bölcsit, a harmadik nap belázasodott egy kicsit és taknyos lett, a láz 2 napig tartott de azóta is taknyos, nem akar egyáltalán elmúlni.

Naponta többször szívom az orrát és mosom tengervizes sprayel,de nem látok semmi javulást. Eddig nem volt semmi más tünete ,de tegnap óta egy nagyon keveset köhög is.

A váladék amúgy inkább átlátszó, nagyon enyhén sárgás színű.

Mit tehetnék még, hogy elmúljon? Mert éjszaka nagyon zavaró, nem tud normálisan aludni,hogy be van dugulva az orra és amiatt rengetegszer ébred .

okt. 7. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
A gyerekorvos mit mondott?
okt. 7. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Most kezdte bolcsit? Egesz evben ez lesz. Sajnos nem tudok neked mast mondani,mint h nonstop folyni fog az orra. Nalunk is rz volt. 3.evrt kezdi oviban es most van az hogy csak havi 1x beteg. Elozo evben havi 2x isfixen 2 hetente, elso evben max 2-3napot birt,majd laz takony es mentem tp. Sajnos normalis.
okt. 7. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Gyerekorvosnál még az elején voltunk, itt Spanyolországban,ahol élünk kb semmit nem írnak fel. Annyit mondott,hogy láz esetén paracetamol szirup, az orfolyásra csak fiziológiás sóoldatot mondott. Azóta nem voltunk visszamenve, mert azt is mondta,hogy mivel első éve a bölcsiben, így normális.

De nekem ez fura, mert eddig a majdnem 2 év alatt 2x volt ha beteg és 3-4 nap alatt mindig helyrejött.

okt. 7. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
2es vagyok, ez teljesen mas, en csak lepranak hivom, az enyem ssm volt beteg,sem plaza,arkad,jatszoter utan. Ami a bolcsodekben,ovikban tenyeszik,az valami borzadaly, valami mutans losz@r lehet. Olyan sehol mashol nincs eskuszom.:(
okt. 7. 17:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából felkészítettek erre, de nem gondoltam ,hogy épp ilyen durva lesz
okt. 7. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Párologtatás, és légzéskönnyítő párna sokat segít. Majd elmúlik. Ez a normális,hogy nem írnak fel semmit vírusra nincs is gyógyszer.

Ez csak ilyen magyar mentalitás,mindig gyógyszerért kapkodni.

okt. 7. 20:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem is gyógyszert akartam/akarok. Eddig sem igazán kapott gyógyszert, egy kezemen meg tudom számolni az alkalmakat, csak valami megoldásra vagyok kíváncsi.

A légzéssegitő párna milyen? Megprobálnám, de eddig még soha nem aludt párnán, nem tudom ha szeretné.

okt. 7. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk lehet kapni, Herbafill gyógynövényes párna,orrdugulás elleni. Szerintem sokat segít. Tuti ott is van valami hasonló.
okt. 7. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!