Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülinapozni elvinnél így 2...

Szülinapozni elvinnél így 2 gyereket?

Figyelt kérdés

Az egyik takonycsíkokat tüsszent 1 méterre, a masik fèl éves baba. Felhivtuk az ünnepeltet, őt nem zavarja, mondta h más gyerek is náthás lett tegnap, de jön.

Egy étterem külön termèbe úgy döntöttem nem viszem a nagyot, mert nem teszi soha oda a zsepit, ha tüsszent ŕs ez ritka undorító, főleg étteremben. A kicsit meg elég ha a tesója itthon lefertőzi, de még ha meg is úszná itthon (2x volt ilyen) betegekkel teli éttetemben tuti nem fogja.

A férjem, anyukám és az ünnepelt szerint túlreagálom.

Ti vinnétek őket? Nem tudom mát ilyenkor senkire sem bízni egyiket sem.

okt. 6. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vinném, fel se merülne a kérdés
okt. 6. 11:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit eleve eszembe nem jutott volna elvinni, akkor se, ha a nagy egészséges.
okt. 6. 11:45
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem azért nem vinném el, mert nem sikerült megtanítani kultúráltan tüsszenteni, hanem mert beteg
okt. 6. 11:59
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem vittem (bàr ez már rég el volt döntve), de nem is bántam meg. Triplán bàntott volna a lelkiismeret + megy fel a láza szegénynek.
okt. 6. 12:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarod vinni, akkor nem kell foglalkozni más mit mond.
okt. 6. 12:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Betegen énsem vittem volna és így se, hogy a többi gyerek is taknyosan ment. Egészségesen elkaphatta volna a nagyobb és a fél éves babuci is. Én nem szeretek kimozdúlna a nagyobbammal, ha beteg, mert hamar felmegy a láza és elhagyja magát(hisztizik, sír mindenen stb..)
okt. 6. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
3 hete voltunk hasonló helyzetben, csak nálunk a nagy már kifele jött egy enyhe megfázásból, a kicsi meg csak egy kicsit taknyos volt. Végül én sem vittem őket. Sajnos az egyik nagymamával találkozott a kicsi, közvetlenül azelőtt, hogy elkezdett volna folyni az orra, a nagyi beteg lett, magas láz, köhögés, levertség (gyorsteszt alapján covid). Úgyhogy akkor én is gondolkodtam, hogy túlreagálom-e, de utólag megnyugodtam, hogy nem.
okt. 6. 14:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ritka nagy kultúrálatlanság beteg gyereket közösségbe vinni. Nem reagálod túl, hanem mások felelőtlenek. Mondd meg, hogy oké, elviszed, de semmilyen felelősséget nem vállalsz azért, ha elkapnak valamit
okt. 6. 16:42
 19/22 SZTANN ***** válasza:

NEM. A taknyosnak árt, és ő maga fertőzhet, a picinek meg még semmire sem jó egy buli (csak elkaphat akármit).

Az ünnepelt csak udvariasságból mondja, hogy őt nem zavarná...

A nagynak sürgősen meg KELL TANÍTANI A ZSEBKENDŐT! Ebből a példából is tanulhat: ha tudná rendesen kifújni az orrát, mehetne emberek közé.

okt. 7. 07:30
 20/22 anonim válasza:
Beteg gyereket nem viszek közösségbe!
okt. 7. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!