Bölcsiként változó. Elvileg csak olyat vihetnek be, amihez nébih igazolás van. Cukrászdák tudnak ilyet adni. Van ahol semmit nem engednek be.
2023. jan. 8. 22:24
2/20 anonim válasza:
A bölcsődét kérdezd meg. Van, ahova semmit sem szabad vinni, van, ahol csomagolt száraz süteményt elfogadnak, lejárati időre is figyelemmel.
2023. jan. 8. 22:30
3/20 anonim válasza:
Fiam bölcsijébe semmit nem lehet bevinni ami pl fánk, süti nasik. Végül gyümit engedtek bevinni azt a nevelők felvágták lefotózták
2023. jan. 8. 22:41
4/20 anonim válasza:
Én nem örülnék, ha a gyerekemnek olyat kínálnának, amit egy random szülő bevisz.
2023. jan. 8. 22:59
5/20 anonim válasza:
Ha nagyon jófej akarsz lenni, akkor kérdezz rá, hogy van-e valamelyik gyereknek ételintoleranciája. Nem biztos, hogy van laktóz intoleráns gyerek, de lehet ugyanígy gluténérzékeny, cukorbeteg, mogyoró allergiás stb. Inkább ahhoz igazítsd, mert lehet, hogy a laktózmenteset senki nem fogja díjazni.
2023. jan. 8. 23:05
6/20 anonim válasza:
Ezt már a bölcsiben el kell kezdeni? Lányom ovijaban 26 gyerekkel jár egy csoportba, minden héten van szülinap tortával. Egészségtelen és egyáltalán nem örülök neki, az más ha évente néhányszor tortázik a családdal, de heti szinten sok.
2023. jan. 8. 23:06
7/20 anonim válasza:
En is utaltam a fankos-muffinos szulinapozasokat a regi bolcsinkben es ovinkban. Aztan par szulo kerte, hogy ne, aminek en spec. nagyon orultem. En gyumolcssalatat vittem, elore megbeszelve. A covid ota viszont korlatoztak ezzel kapcsolatban sok mindent. A fank isteni, de elkepesztoen egeszsegtelen. Egyszer egy evben meg oke, de nalunk is sokszor volt ugye szulinap kapcsan. Az en gyerekeim gluten- es fruktozerzekenyek, szerencsere viszonylag enyhen, “csak” ekcemas lesz tole a boruk, amit naponta tobbszor vakarnak es panaszkodnak ra, ha esznek ilyeneket.
2023. jan. 8. 23:22
8/20 anonim válasza:
Intézmény válogatja.
Tudok olyanról, igaz, az ovi, ahol simán beengedik az otthon sütött tortát. Kis falusi ovi, több téren elnézőbbek.
Nálunk csak a szabályoknak megfelelő, vásárolt torta mehet, a vásárlást igazoló blokkal együtt. De mivel 25 a csoport létszáma, már kérték, hogy valami gyümölcstorta legyen, ha lehet, mert ilyen gyakori tortázás nem egészséges.
Az szerintem is jó ötlet, hogy kérdezzétek meg, kinek milyen étel intoleranciája van. A mi csoportunkban is van egy kisgyerek, és sok szülő nem gondol rá.
2023. jan. 8. 23:29
9/20 anonim válasza:
Ezt a bölcsiben elmondták/elmondják.
2023. jan. 9. 05:53
10/20 anonim válasza:
"mit lehetne bevinni ami igazán vagány, szép es jó lehet?"
Miért kell ezt már bölcsiben? Ki előtt akarsz ennyire vagánykodni?
Egyébként kérdezd meg a bölcsit! Nálunk kizárólag cukrászdai termék mehet, igazolásokkal az összetevőkről, allergénekről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!