Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » 2éves lesz a kislányom, a...

2éves lesz a kislányom, a bölcsibe lehet vinni vmit hogy megünnepeljék picit a szülinapot? Es ha igen, mit? Pld.:

Figyelt kérdés

Amerikai rózsaszín fánkra gondoltam,vagy muffinokat szepen egymásra korbe helyezni, vagy mit lehetne bevinni ami igazán vagány, szép es jó lehet?

Természetesen laktózmentes, es semmiféle magvat nem tartalmazó fincsiságrol lenne szó

Nálatok mit szokás?

2023. jan. 8. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a bölcsi csomagolt kekszeket fogad be. Ne kezdd el kérlek ezt a fánkos dolgot, ne akarj menozni...
2023. jan. 9. 08:51
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, egy két éves kislánynál mi vagány. Ez inkább a szülő dilije szerintem. 2 évesen még nem fogja fel, hogy ő most vagány csajszi lett a bölcsiben a pink színű fánkoktól.
2023. jan. 9. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

A gyerekek tojás érzékeny, nem örülnék ha ilyen mint a pink fank vinni be valaki, mert biztos finom lenne, ízlene neki. De utána én szenvednék a kiütéssel hasmenéssel több napig vele.

Vigyél ha ennyire akarsz dobozos üdítőt torta formába kötve vagy gyümölcsöt. De ne olyat ami szerinted vagány más gyerek megkívánja nem eheti, vagy beteg lesz tőle.

2023. jan. 9. 14:34
 14/20 A kérdező kommentje:

Jójó nem kell ennyire jajj Istenem túlreagálni.

Valami aranyost akarok vinni, vmi szépet, amit ehetnek a kicsik.

A gyumolcstorta nagyon jól hangzik, hogy mindenkinek jo legyen cukraszok keszitenének el .

Kosz az otletet

2023. jan. 9. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Elotte kerdezd meg az allergiakat a nevelotol, meg hogy mit lehet vinni
2023. jan. 9. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Gyümölcstorta= gyümölcstál tortaként felszolgálva. Nem kell cukrászdai torta.

Ez épp elég aranyos és szép.

2023. jan. 9. 20:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Hogy lehet gyumolcstálat tortakent? Az milyen ? Például?
2023. jan. 9. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
2023. jan. 9. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:
2023. jan. 9. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
2023. jan. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!