Szülinapozni elvinnél így 2 gyereket?
Figyelt kérdés
Az egyik takonycsíkokat tüsszent 1 méterre, a masik fèl éves baba. Felhivtuk az ünnepeltet, őt nem zavarja, mondta h más gyerek is náthás lett tegnap, de jön.
Egy étterem külön termèbe úgy döntöttem nem viszem a nagyot, mert nem teszi soha oda a zsepit, ha tüsszent ŕs ez ritka undorító, főleg étteremben. A kicsit meg elég ha a tesója itthon lefertőzi, de még ha meg is úszná itthon (2x volt ilyen) betegekkel teli éttetemben tuti nem fogja.
A férjem, anyukám és az ünnepelt szerint túlreagálom.
Ti vinnétek őket? Nem tudom mát ilyenkor senkire sem bízni egyiket sem.
okt. 6. 10:46
2/22 anonim válasza:
Beteg gyereket nem viszek közösségbe. Ennyi.
3/22 anonim válasza:
Betegen én se vinném ha ennyire taknyos.
4/22 anonim válasza:
Ha az unnepeltet nem zavarja, akkor viszem őket. Mondjuk nem tudom mekkora q nagy de érdemes lenne megtanitani neki a zsebkendő használatát
6/22 anonim válasza:
Én nem vinném. Az ünnepeltnek meg kéne értenie hogy nem akarjátok őket megfertőzni+ aki beteg annak is jobb a nyugodt környezet
7/22 anonim válasza:
Nem vinném. Én magam sem szeretek náthásan mászkálni..
9/22 anonim válasza:
Nem az ünnepelt vagy az anyósom dönt róla, hogy viszem-e a gyerekemet betegen közösségbe. Nem vinném.
10/22 anonim válasza:
Biztos hogy nem vinném, ez alap illem, beteg gyereket nem viszünk közösségbe, és mi se mászkálunk betegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!