Felétek milyen betegségek vannak most?
Figyelt kérdés
Írjátok meg légyszi melyik megyében laktok.aug. 12. 09:21
1/19 anonim válasza:
Pest megye, nagyon sok a hányás-hasmenéses, illetve anyósom szerint most kezd fellendülni megint a COVID
2/19 anonim válasza:
Én épp covidos vagyok és elég sokan a környezetemben - Fejér megye
3/19 anonim válasza:
En eppen legionallaval kuzdok...hulyen klimatizalas miatt... a gyerekek nem kaptak el. Korulottem senki nem volt beteg az elmult honapban
Pest megye
4/19 anonim válasza:
Nekem mandulagyulladásom van péntektől. Szabolcs
Pénteken voltam a kórházba és ott mondták, hogy újra sok a covid-os beteg
6/19 anonim válasza:
Én is Hajdú-Bihar, nincs semmi itt sem.
7/19 anonim válasza:
Amúgy az első 2 válaszoló honnan veszi a COVID-ot? Milyen tűneteik vannak? Vagy mire alapozzák, hogy biztosan az van megint?
9/19 anonim válasza:
7es. Meg mindig kaphato gyorsteszt. Mi majusban estunk at a covidon. Baranyaban most 40C laz takony, rekedtseg melle hasmenes es par potty virus. Nem tudom mi lehet ez. De egy hete nem alszunk,hol a laz miatt,hol a kohogestol.
10/19 anonim válasza:
Amigy a helytelen klima hasznalat is okozhat betegseget. Felevente erdemes tisztitani - lakasban kocsiban is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!