Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Rota utan hasfajas,bukas,tej...

Rota utan hasfajas,bukas,tej erzekenyseg?

Figyelt kérdés
Egy hete kapta meg az elso rota oltast, 2 honaposan. Semmi gond nem volt, 1-2 napig hasmenes. Utana elkezdtem eszrevenni hogy egyre tobbet bukik, amugy tapszeres baba, sot meg mondjuk kaja utan is 1-2 oraval "turos" bukas van. A hasa is faj, megeszi a tapszert es egybol feszeng es sir. A kakija sarga szinu. A masik hogy probalom hasra rakni, de 2 percig birja max elkezd uvolteni es hiaba forditom vissza nem nyugszik meg sehogy sem😔 volt valakinek ilyen panasza? Valahol olvastam rota utan valakinek a babaja laktozerzekeny lett.

júl. 31. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
3 hónaposan kapta az elsőt a kislányom 2 hete. 1 hérig annyira szenvedett a hasfájástól,.hogy a kórházba rohantam vele, sikítva sírt egész nap szegény. 😔 Bukni is többet bukott, mostanra kezd rendeződni.
aug. 1. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az en babam heteket uvoltott vegig az elso rota oltastol. Utana elvagtak es semmi gond nem volt a tobbitol.
aug. 1. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!