Van más is akinek lázas lett a gyereke ebben a nagy melegben is?
Nálunk is van most hasonló, ugyanezzel kezdődött. Torokfájás, köhögés, másnapra hőemelkedés, estére láz.
2 nap volt nagyon gáz, akkor fel sem nagyon kelt, azóta már jobban van, bár még köhög, folyik az orra. De láz már nincs.
Mi antibiotikumot kaptunk rá, én is elkaptam.
Persze. Unokahúgom olyan helyen él, ahol mindig nyár van, de szokott lázas lenni. Most épp kéz -láb-szájbetegsége volt és 40fokos láza ☹️
Én itthon augusztusban voltam covidos 2 éve. Voltam lázas, pedig nem szoktam.🤷🏼♀️ Semmi összefüggés nincs. Nem a hidegtől van a láz.
Nálunk én lettem beteg múlt héten. Brutál torok gyulladás (gyógyszerekre se enyhült, se enni se inni nem tudtam, ami ebben a hőségben iszonyú kínzás volt.) 38,8 volt a lázam 3 napon keresztül. Rázott a hideg, gyógyszer se vitte le, hűtő fürdő se. Amikor vittem a játszóra a 3 éves kislányomat kérdeztem tőle, hogy fázik-e, és majdnem ráadtam egy kardigánt. Még jó hogy pont hazaért a férjem és nem engedte. Mondta hogy hőgutát kapna szegény, én biztos csak a láz miatt fázom.
Amikor jobban lettem, másnap a kislányom kért egy kis mézet, úgyhogy valószínűleg fájhatott picit a torka, de nála ennyi volt, fél nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!