Ha kórházba kerül a babám hasmenés miatt minden esetben bent tartanak?
11 hónapos a babám, hasmenése van, tegnap hányt is de ma nem. Kedve jó, inni iszik tápszert meg kis vizet, igaz kis adagokban de megy le (tegnap olyan 600 ml ma 900 ml). Viszont székletfogót vagy bármilyen gyógyszert nem tudok neki sehogy sem beadni. Kicsit könnyebben elfárad 1 alvás helyett 2t alszik, illetve bizonytalanabb a járása de ténylegcsak kicsit, nem tudom ez mennyire probléma.
Amit viszont tudom, hogy az, hogy alig pisil. Volt reggel, meg délután egy nagyon kevés de azóta semmi. Doki mondta ha 5-6 óráig nincs pisis pelus akkor kórház. Amúgy jó a kedve, megy fel alá, játszik, tehát más nem indokolná a bentmaradást.
Kérdésem, ha bemegyünk mindenképpen bent fognak tartani így? Vagy lehet az, hogy hazaengednek még aznap egy infúzió után?
Ha bent maradunk akkor hány napra készüljünk?
Nyilván a gyerek érdeke az első, de érdekel minden esetben bent maradunk e majd. Jelenleg 7.5 hetes terhes vagyok, ha ez még esetleg számít.
(Amúgy tettem már fel kérdést a hányás hasmenésről.)
Ha a földön kéne kuporognom egy jógamatracon, akkor azt tenném.
Eszembe nem jutna bent hagyni bárhol a gyerekemet, egyedül, betegen. 3 év felett sem, nemhogy az alatt...
Persze , hogynnincs kiszaradva aki 900 ml-t iszik, ezt tegnap is mondtuk...
Most meg majd figyelheted mit szedtetek ossze pluszban a korhazban.
24es
Senki nem mondta, hogy egyedül lenne bent hagyva. Ha fel is vennék, akkor férjem lenne vele. Sajnos hányok én is meg megy a hasam.
25ös
Nyugodtabb vagyok így, hogy megnézték.
Jol tetted kerdezo! En is bevittem volna, nezzek meg. Es termeszetesen az se baj, ha a ferjed maradna bent vele, ha kene, azert o az apja basszus :D
Nem is ertem a valaszokat neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!