Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha kórházba kerül a babám...

Ha kórházba kerül a babám hasmenés miatt minden esetben bent tartanak?

Figyelt kérdés

11 hónapos a babám, hasmenése van, tegnap hányt is de ma nem. Kedve jó, inni iszik tápszert meg kis vizet, igaz kis adagokban de megy le (tegnap olyan 600 ml ma 900 ml). Viszont székletfogót vagy bármilyen gyógyszert nem tudok neki sehogy sem beadni. Kicsit könnyebben elfárad 1 alvás helyett 2t alszik, illetve bizonytalanabb a járása de ténylegcsak kicsit, nem tudom ez mennyire probléma.

Amit viszont tudom, hogy az, hogy alig pisil. Volt reggel, meg délután egy nagyon kevés de azóta semmi. Doki mondta ha 5-6 óráig nincs pisis pelus akkor kórház. Amúgy jó a kedve, megy fel alá, játszik, tehát más nem indokolná a bentmaradást.

Kérdésem, ha bemegyünk mindenképpen bent fognak tartani így? Vagy lehet az, hogy hazaengednek még aznap egy infúzió után?

Ha bent maradunk akkor hány napra készüljünk?

Nyilván a gyerek érdeke az első, de érdekel minden esetben bent maradunk e majd. Jelenleg 7.5 hetes terhes vagyok, ha ez még esetleg számít.

(Amúgy tettem már fel kérdést a hányás hasmenésről.)

jún. 24. 21:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Ezt innen senki nem fogja tudni megítélni. Jobbulást szegény picikének 🙏

Az amúgy miben számítana, hogy 7 hetes terhes vagy? Csak kíváncsi vagyok.

jún. 24. 22:00
 2/27 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen!

Hátha kevésbé szívesen fektetnek be egy kismamát a fertőző gyerekek közé. Igazából ilyenkor a gyerek számít csak hátha van valami jelentősege.

jún. 24. 22:08
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Hat nalunk a korhazban pici gyereknek kisero kell, ennel tobb nem erdekli oket. Befekhet vele a szomszed is, csak legyen ott valaki.
jún. 24. 22:12
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem. Érthető, hogy vannak aggodalmaid ezzel kapcsolatban :/ Ugye nem a te állapotodat fogják elsősorban figyelembe venni, hanem értelemszerűen a babáét. Ha nem muszáj, akkor szerintem nem tartják bent. (Bár ezt gondolom kórháza is válogatja.) Nehéz, mert nyilván az lenne neki a legjobb, ha te lennél

bent vele adott esetben. Írd majd meg, ha lesz időd, hogy mi lett végül, mit mondtak. Reméljük a legjobbakat.

jún. 24. 22:24
 5/27 anonim ***** válasza:
86%
Hasfogót semmiképpen se adj neki, mert csak árthatsz vele.
jún. 24. 22:25
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Függ a kórháztól és a gyerek állapotától, nálunk lement infúzió meg készült labor, aztán jöhettünk haza, 9 hónapos volt a baba. Talán 4-5 óra volt az egész.
jún. 24. 22:26
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Kiszaradas gyanuval 24 orara biztosan bent tartjak megfigyelesen.
jún. 24. 22:27
 8/27 anonim ***** válasza:
50%

Őszinte leszek, ÉN nem vinném be.

Diktálnám bele a vizet, akár tea, hígított gyümölcslé formájában.

Az a baj, hogy egy sima hányás-hasmenésre is összeszedhet bent olyat, aminek több hét bent lét lesz az eredménye. Nem kockáztatnék, főleg nem terhesen.

(nekünk is volt ilyen betegségünk nemrég, átment rajtunk is a férjemmel, a gyerekorvosunk mondta, hogy nem akarja jó szívvel felvetetni az osztályra, mert a legyengült szervezetével összeszedne csúnyábbakat is)

jún. 24. 22:29
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

8-as, de nem olvastad? Reggel es delutan pisilt keveset.

Azert ez elegge aggaszto.

jún. 24. 22:33
 10/27 anonim ***** válasza:
50%
De, pont ezért itatnám, nem csak néha-néha kínálgatnám.
jún. 24. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!