Bélfertőzés gyanújával kórházba meddig tarthatják a 16 hónapos kis fiamat?
15 hónapos oltás után 8 nappal belázasodott a kis fiam majd másnap reggel hasmenése lett. A láz 2 nap alatt elmúlt a hasmenés pedig ma 6 napja tart. Orvos szerint az oltás hatása. Smecta port használtunk de tegnap még így is 8 kakis pelus volt. Nem híg-vizes ha nem nyálkás. Eleinte zöld és bűzös volt de ma már kis nyálkás barna kaki vér csíkokkal (2 ilyen pelus volt ma)
Elvittem az orvoshoz aki szerint valószínű a bélfertőzés (elvittem egy kakis pelust). Holnap reggel vinnem kell a székletmintáját és ha megint lesz benne vér akkor be kell vinni a Szent László kórházba. Azt mondta,hogy ha egyből megcsinálják a Rota vírus vizsgálatát akár egyből haza is engedhetik. Ha még sem akkor hány napig tarthatják bent? Én bent lehetek vele? Általános állapota jó, eszik-iszik-játszik-táncol, láza nincs, éjjel alszik.
Nagyon sokat iszik. Én nem nevezném kimondott hasmenésnek. Kis nyálkás adagok,mint ha pukival kicsúszna valami. Persze az első két nap az rendes hasmenés volt. Normaflort adok neki meg normalyd-et írt most fel a doki.
Én nagyon félek a kórháztól!! Egyedül meg pláne nem szeretném ott hagyni :(
Remélem itt is bent lehet szülő! Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!