Mikor adjak a picinek lázcsillapítót?
Ma kapta meg a DTPa+IPV+Hib+PCV 2 hónapos vedoloo. Annyira sírt,hogy alig tudtuk megnyugtatni, végül aludt 1 órát és most cicizik, de nagyon meleg a kis teste. Popsiba mértem a lázát és alvás előtt és után is 38.3 volt, de azt mondják ilyenkor valamennyit le kell belőle venni, ezért nem tudom, hogy adjak e neki vagy sem.
Illetve meddig fognak tartani nála ezek a mellékhatások?
0.5 fokot kell levonni, de én a hónaljában mértem, annyi a különbség hogy ott még 0.5-öt kell hozzáadni. Legalábbis én lázmérővel teszteltem.
Adni adhatsz , én nem feltétlen adnék. Ha megtud nyugodni, és csak az oltás után tudott nehezen megnyugodni akor nem hiszem hogy szükséges. Illetve az írásodból ítélve nincs rosszul, tehát márcsak ezért sem adnék. A lányom egy éves koráig amit kapott oltást mind ledöntötte, kb aludt egész nap olyankor és éjszaka is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!