Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fájhat a hasa a sok csokitól,...

Fájhat a hasa a sok csokitól, finomságtól?

Figyelt kérdés

Sajnos karácsony előtt/alatt nagyon sok csokit, sütit evett a 4 éves lányom, és azóta olyan két naponta mondja, hogy fáj a hasa. Elhagytuk a tejet, kakaót (nagyon sok ilyent ivott), illetve finomságot is csak napi egyszer ehet most.

Keményebb lett a széklete, van, hogy erőlködik.

Tegnap este evett vagy három/négy kis csokit (adventi kalendáriumból kimaradt), reggel mondta hogy fáj a hasa... Éjjel is sokat forgolódott.

Lehetséges, hogy ez fogja meg a hasát? Most megbeszéltük, hogy egy hétig nincs csoki/kakaó, és ha utána is fáj a hasa, akkor sajnos orvoshoz kell mennünk... :/

Volt valakinek ilyen?

Azt mondja, hogy az egész hasa fáj. Aztán sokat is pukizik.

(Karácsony előtt nem evett ennyi finomságot, mindig csak napi egy volt, nem is volt probléma. Én abban reménykedek, hogy csak ennyi a gond, és nem több...)

2023. dec. 31. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem még 30 évesen is képes hasfájást okozni a karácsonyi édességdömping, szóval simán lehet ez reális. A 3 éves lányomnak is ezt szoktam mondogatni, hogy nekem most fáj a hasam a sok sütitől, ezért nem szabad mértéktelenül enni. Ő amúgy jobb a mértéktartásban, mint én, szóval lehet, ez bevált :D Nekem is most fáj a hasam éppen, ugyan nem csokitól, hanem a linzer+mézeskalács kombótól, amitől próbálok erőn felül megszabadulni minél hamarabb, hogy visszatérhessünk a normál mindennapokba, mert amúgy az ünnepeket leszámítva nálunk sem szokott édesség lenni jellemzően.
2023. dec. 31. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Hanyagoljátok az édességeket, cukros, kakaós dolgokat, mert bizony székletet tekintve nem jól úton jártok. Lehet naponta kétszer, de többször egyáltalán. Amúgy nem evett valami nehezebbet mellette még?
2023. dec. 31. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!