Bevinnétek így bölcsibe?
Figyelt kérdés
Kisfiam éjszaka kicsit betaknyosodott. De szívni nem kellett neki. Fújtam orrsprayt 2x, aludt is. Néha bedugult neki, meg szörcsögött, olyankor kicsit forgolódott, de aludt.
Beszoktatós a bölcsibe. Már tegnap ott is aludt. Most nem tudom, mit csináljak? Bevigyem? Semmi más baja nincs, nem lázas, nem köhög.
Vagy maradjon inkább itthon?
Nyilván ha beviszem, és 1 óra múlva hívnak, hogy nincs jól, akkor érte tudok menni, még nem dolgozom.
2023. szept. 21. 06:50
11/12 anonim válasza:
jobb ez így. Én nem vagyok se beteges, se rinyálós, de két napja utálok élni. Náthás vagyok, zavar a napsütés, zavar az élet, minden zavar. Ha így kellene beszoknom valahova, azt tuti megutálnám egy életre.
12/12 anonim válasza:
Szerintem is jó döntés. Én múlt héten tartottam itthon ugyanígy a gyereket. Még a héten sem mentünk, mert lázas betegség lett belőle és még most is félóránként egy liter taknyot fúj. Közben benn már a csoport fele beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!