Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bevinnétek így bölcsibe?

Bevinnétek így bölcsibe?

Figyelt kérdés

Kisfiam éjszaka kicsit betaknyosodott. De szívni nem kellett neki. Fújtam orrsprayt 2x, aludt is. Néha bedugult neki, meg szörcsögött, olyankor kicsit forgolódott, de aludt.

Beszoktatós a bölcsibe. Már tegnap ott is aludt. Most nem tudom, mit csináljak? Bevigyem? Semmi más baja nincs, nem lázas, nem köhög.

Vagy maradjon inkább itthon?

Nyilván ha beviszem, és 1 óra múlva hívnak, hogy nincs jól, akkor érte tudok menni, még nem dolgozom.

2023. szept. 21. 06:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
jobb ez így. Én nem vagyok se beteges, se rinyálós, de két napja utálok élni. Náthás vagyok, zavar a napsütés, zavar az élet, minden zavar. Ha így kellene beszoknom valahova, azt tuti megutálnám egy életre.
2023. szept. 21. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó döntés. Én múlt héten tartottam itthon ugyanígy a gyereket. Még a héten sem mentünk, mert lázas betegség lett belőle és még most is félóránként egy liter taknyot fúj. Közben benn már a csoport fele beteg.
2023. szept. 21. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!