Bevinnétek a gyerkőcöt a kórházba?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 éves és elesett a lakásba. Rá esett a bokájára, ami nagyon hamar bedagadt neki. Kb 1 órája történt, azóta is fájlalja, nem igazán tud rá állni. Fáj neki. Nincs elszíneződve. Szerintetek érdemes most bevinni a sürgősségire?2022. aug. 9. 18:39
1/12 anonim válasza:
Be, persze, hiszen nem tud ráállni.
2/12 anonim válasza:
Téged nem érdekel, hogy eltört-e? Csak vigyetek bőven enni-innivalót, játékot, mert éjfélig ott fogtok várni.
3/12 anonim válasza:
Igen, bevinném.
Inkább röntgenezzék meg feleslegesen mint nagyobb baj legyen
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy vinném megnézetni, szalagszakadás is lehet. Nekem is pont ilyen volt. Bedagadt, fájt, nem tudtam ráállni.
5/12 anonim válasza:
Én nem vagyok orvosrohangálós, de ha bedagad a lába és nem bír ráállni egy percig sem gondolkodnék.
6/12 anonim válasza:
Nekem így ficamodott ki a bokám. Fájt, nem tudtam ráállni. Azonnal ügyeletre mentünk. Felnőtt vagyok, egy gyerek esetében pláne nem kérdés.
7/12 anonim válasza:
A szalagja is elszakadhatott. Én a gyenge bokám miatt rengetegszer voltam gipszben már 4 éves koromtól fogva, 14 évesen meg műtötték is a bokaszalagom. Ne bagatelizald el.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Már várunk a röntgere.
2022. aug. 9. 19:30
9/12 anonim válasza:
A lányom kezfej csontjai törtek el, semmi nem látszott rajta, nem dagadt nem kékült, én morogtam urammal minek megyünk, ha tört volna látnánk, hát nem.
10/12 anonim válasza:
Majd írj mi volt?
Gyors gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!