Ovis középső csoportos gyereketnél miket kell bevinnetek az oviba havonta?
Fiam 4 évesen kezdte az ovit, így kimaradt a kiscsoport. Már kicsit zavar mi mindent kell bevinni. Havonta 4es darabos wcpapír, 200 zsepi, 2 nagy csomag szalvéta, 2 rajzlap csomag, 2 fogkrém 1 folyékony szappan 1 csomag ceruza vagy zsírkréta.
Ezt havonta beszedik, egy táblázatban jelölve bevittük-e. De közben vinni kell gyümölcsöt, lekvárt stb. Nem nagy kiadások de mégis máshol is így van?
Nálunk csak fogkrémet ritkán, gyümökcsöt. Zsepit is max a zsákjába, onnan ki tudják venni.
Csoportpénz van a kirándulásokra, meg apróságokra, de ennyi mindent sosem kell vinni.
Nálunk kb. ennyit kérnek félévente. Szoktak sütit sütni, olyankor kérnek alapanyagokat, mindig kiírják mi kell, mi meg odaírjuk, hogy ki mit visz. Gyümölcsöt szoktak még kérni, de az is be van osztva, hogy mikor ki a soros. Kb. 3x-4x kerül ránk a sor egy évben.
Egyébként az én fiam is majdnem 4 évesen kezdte az ovit, de ő kiscsoportba ment, nem is tudtam, hogy azt ki lehet hagyni.
A gyereket 😅
Èvente 2x kérnek 100db zsepit, 1 fogkrémet, 1 cs. szalvétát és 4 guriga wc papírt.
A többit ha jól tudom az önkormànyzat fizeti
Itt nincs csoportpénz, mikuláskor is adni kellett be pénzt, meg karácsonykor is.
Bölcsis a kistesó neki meg semmit sem kell vinni csak pelenkázáshoz dolgokat. Pedig ugyan abban az épületben vannak.
Ugyan vegyes csoportba jár a gyerekem de kell azért. Havonta tisztasági csomag: wc papír, folyékony szappan, szalvéta, neijlon, papír zsepi. Csoportpénz 550 ft de bábszínházból szoktak jönni hozzájuk, ez azért van. Fogkrémet jellel ellátottat kértek így ilyen gyakran nem kell. Gyümölcsöt aki akar épp visz be, nem kötelező.
Bölcsis a kicsi, kb pont ugyanez. Csak a csoportpénz ott arra van, hogy az önkormányzat nem támogatja a felújításokat. Vagy valami hasonlót mondtak. Tisztasági csomag kell ugyanúgy.
Csak táblázat nincs egyik helyen sem.
Persze nem nagy kiadások de általában egyszerre tudom le a 2 helyen és ha épp egyedül viszem őket + a cuccot, akkor kicsit mindenből elegem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!