Bevinnetek a tescoba a 7 hetes babátokat? Illetve a babakocsit toljatok a kosar mellett?
Sajnos nincs aki vigyazzon a kicsire, de teljesen kifogytam a termékekből.
Az hogy a hordozót tegyem a kosarba nem lehetseges mert több mindent kell vennem.. (karton vizek stb.)
(es nincs hordozo kendőm a babanak)
Én vittem. Van olyan kocsi, amin található babahordozó, azt egy fertőtlenítő kendővel áttöröltem és egy textil pelenkát tettem rá. Ill a mi hordozónk ráfért keresztbe előre így hely is maradt pakolni. A legrosszabb kombó a babakocsi+bevásárló kocsi.
(nálunk nincs kiszállítás)
Én is rá szoktam tenni a bevásárló kocsira, az a legegyszerűbb. Beletenni nem jó, mert nem marad hely. De egyébként fel lehet tenni nem csak kimondottan speciális bevásárló kocsira, hanem a simára is a hordozót. Csak ki kell tapasztalni, hogy hogyan. Mert van olyan kocsi, amire csak előre felé lehet, van amelyikre oldalt.
Ha viszel kocsit, nem fogod tudni tolni a babakocsit mellette. Babakocsival csak akkor megyek, ha csak pár dolgot kell venni, vagy ha mondjuk jön velem valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!