Baba mellett használtok parfümöt? Otthonra, vagy ha sétálni mentek? Nem zavarja a picit?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 16:46
2/14 anonim válasza:
Itthonra nem szoktam. Ha megyünk valahova akkor igen
3/14 anonim válasza:
Én egyszerűen nem bírtam a parfümöt se terhesen se szoptatás alatt. Kb 3 éves vilt amikor először jól esett munkába megint napi szinten egy enyhe illatú. Valahogy nem esett jól. De baba mellett biztos h nem használnám mert neki a saját anyukája természetes illata megnyugtatja, egy fura illat biztos nem esne nekik jól
4/14 anonim válasza:
Én nem használok, és az is kifejezetten zavar, ha jön látogató, és az tocsog a parfümben. Anyósom után minden alkalommal érzem a parfümöt a babán, még nap végén is. Nem azt mondom, hogy ne használjon, de ne úgy, hogy húzza maga után az illatfelhőt.
5/14 anonim válasza:
Előző vagyok, mármint nem azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem használok, hanem csak azóta, mióta megvan a baba.
6/14 anonim válasza:
Én mindig használtam használok, nekem ez alap. Én nem máshova játszom meg magam, mert amit otthon nem csinál az ember, csak ha megy valahova, az megjátszás szerintem a külsejét illetően. Nem onazonos.
Én magamnak és a férjemnek akarok tetszeni, mi ketten pedig itthon is mi vagyunk :D
7/14 anonim válasza:
Imádom a parfümöket, persze, hogy használok.
8/14 anonim válasza:
#6 pont elég lett volna az első mondat első fele. Onnantól olyan beképzelt, fellengzős arrogáns a stílusod, hogy még a férjem is ezen röhög 5 perce
Köszönjük
9/14 anonim válasza:
Nem, mert zavar, ha a babára illatanyag kerül. Igyekszem mindenbe parfümmenteset választani. Majd parfümözhetek eleget, ha nem rajtam lóg egész nap :D
10/14 anonim válasza:
Igen. Itthon is, valamint ha megyünk valahová, akkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!