Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevinnétek a mélyvízbe a 2,5...

Bevinnétek a mélyvízbe a 2,5 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Megyünk Balatonra nyaralni. Lesz lehetőségünk vitorlással kimenni és ilyenkor persze csobbanunk egyet a Balaton "közepén". A 2,5 éves fiam is jön velünk. Kérdés, hogy valamilyen eszközzel be merjem vinni őt a mélyvízbe? Van neki beülős úszógumi, karúszó, úszóruha (olyan fürdőruha amiben vannak polifoam cuccok amik fenntartják a vizan), felfújható úszómellény, rendes alul hevederes mentőmellény (ugye ez kell hivatalosan a hajóra). Ő még nem volt ekkora vízben csak pancsolóban, meg ez azért ez más mint egy mélyebb medence, elenőrzött környezet, úszómester stb...

2023. júl. 4. 07:28
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2023. júl. 4. 07:32
 2/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2023. júl. 4. 07:35
 3/37 anonim ***** válasza:
85%
Biztos hogy nem
2023. júl. 4. 07:40
 4/37 anonim ***** válasza:
84%

Én beengedném a fiam nyilván szoros felügyelettel és biztonságos eszközzel. Nade ő a strandon is a mélyebb vizet szereti. Pancsolóban nem marad meg.

Nyugi nem az úszó medencébe viszem.

Viszont a te helyzetedben nem vinném be mivel mélyebb vízzel nem találkozott

2023. júl. 4. 07:45
 5/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2023. júl. 4. 07:46
 6/37 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy.
2023. júl. 4. 07:49
 7/37 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2023. júl. 4. 07:57
 8/37 anonim ***** válasza:
82%

Engem egész kicsiként is vittek, szigorúan karúszóval és úszógumival, plusz szoros felügyelettel, az egyik szülőm mindig mellettem volt, fogta az úszógumit, de a másik is ott volt a közelben. (Pl. egyik a csónakban üldögélt, amíg a másikkal én a vízben lubickoltam.) Szóval én is bevinném a sajátomat (semmiképpen sem egyedül, csak ha minimum az apja vagy egy másik megbízható felnőtt is ott van), ha ő is annyira szeretné a vizet, mint ahogy én szerettem, nem félne, stb.

Viszont a mélyvizezést egészen biztosan nem itt kezdeném. Úgy, hogy még csak pancsolóban volt, teljesen felejtős.

2023. júl. 4. 08:00
 9/37 anonim ***** válasza:
82%
Én bevittem 3 évesen, rendes mentőmellényben, szoros felügyelettel. DE: nem akkor találkozott először mély vízzel és tudott úszni (babaúszással kezdtünk, utána is rendszeresen vittük uszodába) és az apjával mindketten vízbiztosak vagyunk, nem csak elevickélünk a vízben (az apja vizilabdázott, én "csak" úsztam) Olyan gyereket nem mernék, aki még sose találkozott mély vízzel, pláne a Balatonba, ami zavaros. Ráadásul meglepően nem egyszerű úszás közben még egy kisgyereket is felügyelni ott, ahol neked sem ér le a lábad.
2023. júl. 4. 08:00
 10/37 anonim ***** válasza:
93%
Hullámos, zavaros víz, biztos, hogy nem.
2023. júl. 4. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!