Bevinnétek így bölcsibe?
Kisfiam éjszaka kicsit betaknyosodott. De szívni nem kellett neki. Fújtam orrsprayt 2x, aludt is. Néha bedugult neki, meg szörcsögött, olyankor kicsit forgolódott, de aludt.
Beszoktatós a bölcsibe. Már tegnap ott is aludt. Most nem tudom, mit csináljak? Bevigyem? Semmi más baja nincs, nem lázas, nem köhög.
Vagy maradjon inkább itthon?
Nyilván ha beviszem, és 1 óra múlva hívnak, hogy nincs jól, akkor érte tudok menni, még nem dolgozom.
Szerintem többet árt a beszoktatásnál egy rossz közérzettel bent töltött nap, mint két kihagyott. Úgyhogy nem vinném.
Ráadásul tisztelem a többi gyereket és szülőt annyira, hogy nem akarom továbbadni. Pont a beszoktatás időszaka, amikor minden új, mindent megnéz, mindent megtapogat, százszor nagyobb eséllyel fertőz, mint ha leül egy autóval egy órára valahová.
Mivel beszoktatós és még nem dolgozol nem vinném, nem is lenne kérdés.
Az oviba ilyenkor én még beviszem ha fújja 1-1x az orrát, és nem egyértelmű hogy lenáthásodik vagy ennyiben marad, mert volt már ígyis-úgyis, de ha otthon lennék és nem dolgoznék, akkor inkább otthon tartanám még erre is, és kivárnám hogy mehet vagy nem.
Végül itthon maradt. Inkább most maradjon 2 napot, mint hogy esetleg egész jövő héten itthon kelljen lennie. Most van 4 nap a hétvégével együtt, hogy rendbejöjjön.
Amúgy a kisgyermek nevelő mondta, hogy egy másik kisfiú is taknyos lett, ő már tegnap sem volt. Egyelőre négyen vannak csak a csoportban, szóval most a fele beteg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!