3 hónapos kisbabámra nézve mennyire veszélyes, ha bárányhimlős vagyok? Nem szopik, tápszert kap.
Meg saját magadra nézve is. Felnőtt korban kockázatosabb elkapni.
Amúgy nem számít, hogy szoptatod-e, a bárányhimlő sokkal könnyebben fertőz.
Bár a húgom pár hónapos baba volt, amikor én kisiskolásként elkaptam, ő csodával határos módon mégis megúszta.
Jó, azért nem kell bepánikolni, mert ijesztgetnek. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy baj lenne.
2 gyereket ismertem, aki 2 éves kora előtt kapta el, mind 2 sokkal könnyebben megúszta, mint a nagyobbak. Az egyik másfél évesen szedte össze a játszótéren. Hosszas nyomozás után derült csak ki, hogy az, mert pár pöttyön kívül semmi baja nem volt.
A másik 7hónaposan az övsömörös apukájától. Ott is csak apuka alapján fejtették meg. Nem viselte rosszul ellentétben apával. (Mind 2 tápszeres volt, ha ez számít.) Igaz, 3 hónapos még nagyon pici, de azért nem kell rögtön a legrosszabbra készülni, benne van az is, hogy pár pöttyel átmegy rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!