Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Másnak is beteg a gyereke...

Másnak is beteg a gyereke most ilyen melegben is?

Figyelt kérdés

2 hete otthon volt a gyerekem, bement egy hetet most az oviba, ma már úgy adták haza, hogy köhög szipog. Komolyan "40 fokban" is ez megy???? Már agyam eldobom

Január 1 óta nyolcadjára beteg, mindig ezek kb ( orrfolyás-köhöges volt 6*, fülgyulladas 1*, mandulagyulladás 1*)

Kiscsoportos, 5 éves

Bölcsis volt 2 évig, ott 2 év alatt nem volt összesen ennyit beteg, párszor köhögött

Sokat vagyunk levegőn, sokat mozog, rengeteget eszik, zöldség gyümit is, vitamint is kap, már Broncho Vaxom kúrat is csinaltunk.

Én már kezdek ebbe belebetegedni komolyan, már gyomoridegem van az egesztol

Mit lehetne még tenni?

2023. jún. 30. 16:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Enyém már nagycsoportos, de még mindig nincs olyan hónap szinte, hogy ne lenne beteg. Max 2 hónapot bír egyhuzamban. Már annak örülök. Ráadásul szinte én is mindent elkapok tőle. Utoljára ez a hányás hasmenés nyavaja volt. Iskolában dolgozok, szerencsére megértőek ha táppénzen vagyok. Most másfél hónapig itthon vagyunk, remélem legalább addig nem lesz beteg.
2023. júl. 4. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az enyém ovi nélkül is beteg. 3 napja láz, torokfájás. Nagycsoportos volt, de olyan sokszor beteg hogy szeptembertől újra nagycsoportos lesz. Idén lett asztmás.

Mindig is eleven, mozgékony volt, ahogy most is. Sosem csomagoltam "vattába". Minden nap levegőn van, vitaminokat meg immunerősítőket is próbáltam-már sokfélét, nincs változás. Az egész ovi egy nagy küzdelem a betegséggel. Ő ilyen, már beletörődtem. Jó esetben kinövi.

2023. júl. 5. 23:00
 13/13 Prolee válasza:
Nem
2023. okt. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!