Ha nem izzadok és nem iszom több folyadékot ebben a melegben sem mint máskor az jelentheti azt hogy beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szomjasabb most sem mint máskor most sem iszom többet napi másfél liter víznél és izzadni sem izzadok sem bent a lakásban sem odakint.Viszont azt vettem észre vécére gyakrabban kell kimennem mint régebben.Beteg lennék?40/F2021. jún. 16. 19:37
1/5 anonim válasza:
Ezt nem tudom, de nem azert iszunk, mert szomjasak vagyunk. Hacsak nem hanyod el magad, igyal, baromi egyszeru ez. Idos emberek elfelejtenek inni, es rengetegszer pusztan emiatt kell mentovel korhazba kerulniuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Iszok,de csak annyit mint máskor.Most sem iszom többet mint télen,nem is kívánom a folyadékot.
2021. jún. 16. 19:52
3/5 anonim válasza:
Ez még nem vészes idő. Nem tart régóta, a levegő száraz, reggelre-estére lehűl, beltér sem melegedett még annyira át. Nem mérvadó az az 1 érték, hogy 30 fok a napi csúcs.
5/5 anonim válasza:
Nem, ez nem jelenti azt, hogy beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!