Mit jelenthet ez a beteg álom? (többi lent )
A múltkoriban egy felkavaró álmom volt.
Az álmomban egy omladozó lépcsön megyek felhele úgy hogy semmit sem haladok, de egyszer csak el kezd két oldalról omlani, szét esni, én elkezdek futni, de szintén nem ,mentem sehova sem. Le estem egy sötét szoba sarkába, becsuktam a szemem, mikor ki nyitottam akkor már a régi osztálytermemben vagyok. A lány akit szeretek az éppen búcsúzott el mindenkitől. Mindenkit megölelt, de engemet a volt legjobb bartját ki hadja a sorból és ki ballag az ajtón. Ez annyira megbántott hogy utána akartam menni és megöleni én, de mikor fotottam utána akkor az osztályterem a felyemre hullott egy tinta tenger képében. Míg én szenvedtem, vergődtem hogy ki jussak belőle ő csak ott ált a parton és nézte hogy meghalok. Meg haltam. Ő ott ült a fára fel akasztott holt testem mellet és nézte hogy ott lógok.
( A félre értések elkerülése végett: )
Bár azt írtam hogy meg fulladtam, mégis fel akasztás volt az utolsó kép, ez direkt írtam igy mert ez volt az utolsó képocka az álmomból
A válaszokat előre köszönöm
Nem tudod elfogadni hogy nem kolcsonos az erzese/ha kapcsolatban vagytok nem mukodik.
Ez akkora sebet ejtett benned hogy teljesseggel megszunt a belso egyensulyod, es elkeseredetten probalsz a lanyba kapaszkodni tovabbra is, o megiscsak egy kulso szemleloje mar az eletednek.
Azzal hogy utana mesz megtobb bajt hozol a fejedre es magadnak generalod a problemakat.
Amennyiben elfogadod a helyzetet es nem hajszolod tovabb, feltehetoen a tinta sem hull rad, azaz nem fulladsz bele az altalad generalt problemakba.
Az hogy ki tudtal vergodni a partra azt jelenti hogy eleg eros vagy hogy labra tudj allni, de ha tovabb tolod az egedzet ugyanaz a veg var (akasztas).
Szia én nem tudom mit jelenthetett de az biztos hogy nekem is szoktak lenni jasonló álmaim.. qwq
Valamikor ehész nap au aznapi álmomon gondolkozom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!