A mamám 65 éves nem beteg de nyáron és melegbe IZZAD de nagyon csurom víz a feje pólója mindene jár tornászni ott egy méteres körzetben tócsa van alatta mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Csak melegben izzad!2013. jún. 17. 23:52
1/5 anonim válasza:
Mindenki izzad melegben, és tornázáskor. De ha ez zavarja a kedves mamát, akkor klimatizált helyiséget és klimatizált tornatermet javasolnék neki.
2/5 anonim válasza:
Mit javasolnék? Igyon sokat! Az izzadással nem lehet mit kezdeni, ha melege van akkor melege van. Ha esetleg szedne bármilyen gyógyszert akkor megírhatnád nekem, lehet azt a tornázást bizonyos gyógyszereknél nem kén erőltetni nyáron, igen írtad hogy nem beteg de a biztonság kedvéért felhoztam.
3/5 anonim válasza:
És az erős izzadás is lehet betegség jele, meg lehetne kérdezni orvost erről, biztos ami biztos.
4/5 anonim válasza:
Gondolom a mamád kicsit testesebb és a sok zsír miatt izzad ennyire... Nem betegség, szóval nem is kell vele mit csinálni. Max. klimatizált helyen tornázzon, ha van rá lehetőség és akkor nem izzad annyira.
5/5 anonim válasza:
Én vékony vagyok, mégis ömlik rólam a víz nagy melegben, amúgy 65 évesen szerintem ilyen kánikulában jobb, ha nem tornázik, inkább naponta sétáljon 1 órát amikor még hűvösebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!