Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A mamám 65 éves nem beteg de...

A mamám 65 éves nem beteg de nyáron és melegbe IZZAD de nagyon csurom víz a feje pólója mindene jár tornászni ott egy méteres körzetben tócsa van alatta mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Csak melegben izzad!

2013. jún. 17. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenki izzad melegben, és tornázáskor. De ha ez zavarja a kedves mamát, akkor klimatizált helyiséget és klimatizált tornatermet javasolnék neki.
2013. jún. 18. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit javasolnék? Igyon sokat! Az izzadással nem lehet mit kezdeni, ha melege van akkor melege van. Ha esetleg szedne bármilyen gyógyszert akkor megírhatnád nekem, lehet azt a tornázást bizonyos gyógyszereknél nem kén erőltetni nyáron, igen írtad hogy nem beteg de a biztonság kedvéért felhoztam.
2013. jún. 18. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
És az erős izzadás is lehet betegség jele, meg lehetne kérdezni orvost erről, biztos ami biztos.
2013. jún. 18. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a mamád kicsit testesebb és a sok zsír miatt izzad ennyire... Nem betegség, szóval nem is kell vele mit csinálni. Max. klimatizált helyen tornázzon, ha van rá lehetőség és akkor nem izzad annyira.
2013. jún. 18. 02:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok, mégis ömlik rólam a víz nagy melegben, amúgy 65 évesen szerintem ilyen kánikulában jobb, ha nem tornázik, inkább naponta sétáljon 1 órát amikor még hűvösebb van.
2013. jún. 18. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!