Szívbeteg a kutyám, még csak 4 éves, de már nagyon beteg, rossz a genetikája. A szívbetegség miatt fel van fúvódva, nehezen lélegzik, nem tud lefeküdni, mit javasoltok?
Hát most orvost ne javasoljunk, akkor mit erre? Ez nem melyik tápot adjam kérdés, amire laikus tud mit mondani.
Egyébként lehet én vagyok a kegyetlen, de ha több orvosnál jártál, nem javul, gyógyíthatatlan, le se tud feküdni és te magad mondod, hogy borzasztó lehet ez már neki, akkor arra nem gondoltál még, hogy jobb lenne elaltatni?
milyen szívbetegsége van? az én kutyusomat 1 évesen műtötték mert lyukas volt a fal a szívében, most 5 éves és semmi baja.
Ha már sok orvosnál voltál és nincs megoldás valamint szegény ennyire szenved lehet jobb lenne elaltatni
5-ös válaszoló zseniális diagnózist állított fel egy általa sosem látott kutya szívbetegségéről a saját öreg dobija tüdőembóliája alapján.
Kicsit vigyázzk már, miket tanácsolsz, nem látsz bele a kutyába, nem is ismered, képernyőn át nem lehet megmondani, mi baja...
7-es válaszoló ,te is vigyázz miket írkálsz ha nem értesz hozzá!Azok a gyógyszerek amiket a kutya szed olyan erősek tulajdonképpen azok tartják életben.Valószinűleg a gyógyszerek kiütötték az anyagcsere rendszerét,ezért csontsovány bár eszik.
Egyébként a kérdés ez volt:...mit javasoltok... Én ezt javasoltam!
Ettől még lehet félrekezelt, lehet menthetetlen és lehet gyógyítható. Azzal érvelni, hogy a 9 éves dobermannod tüdőembóliáján nem tudtak segíteni, ergo rajta sem fognak, egyszerű ostobaság.
És valóban, nem értek hozzá, de van anyni belátásom, hogy ezt tudom is magamról, ezért bíznám olyan emberre, praktikusan állatorvosra, aki érti a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!