Erős köhögés miatt hányat úgy hogy mindent kihány?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 21:31
1/8 anonim válasza:
Igen, velem fordult már elő ilyen.
2/8 anonim válasza:
Igen, lányom hajlamos rá.Most valami vírust hazahozott és nem csak ő,de én is.
3/8 anonim válasza:
Igen, közvetlenül evés után simán, velem is volt már ilyen egyszer. Nem betegség miatt amúgy, csak pont a legutolsó falatnál félrenyeltem, nagyon elkezdtem köhögni és hát ez lett a vége.
4/8 anonim válasza:
Igen. A lányom brutál köhögős. Minden betegségnél köhög (a Fiam szinte soha, ő csak orrfolyós) és ilyenkor megesik h anbyira elkapja a köhögő roham h kihányja az aznapit
5/8 anonim válasza:
A lányom kicsinek minden alvásnál hány@sig köhögött kb minden betegség alatt.
6/8 anonim válasza:
Minden takonykór = köhögés = hányás éjszaka.
Pont pár perce volt egy köhögő roham / hányás, és azért böngészem a netet mert nem tudok visszaaludni. Ilyenkor néha csak a taknyot hányja ki amit nyeldesett, de sajna van hogy minden kijön, olynakor átöltözés, ágynemű húzás... nagyon utálom, a kisfiam is sír meg emlegeti nappal hogy hányásos lett minden.
Sajnos a hátsógaratfali csorgás okozza a köhögést, a takony szép lassan csordogál hátra alvás közben, ez köhögésre ingerli, és beindíthatja a gag reflexet. Jó kis kombó, nem minden gyerek hajlamos rá.
8/8 anonim válasza:
Nálunk minden torokfájás és köhögős betegség így indul. Este felriad és összehány mindent. Utálom, mert utána nem tudok aludni egész éjszaka, félek megfullad... Most is benne vagyunk, bár hányás még nem volt, öklendezés igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!