Hogyan tudtok dolgozni gyerek mellett ha gyakran beteg és nincs nagyszülői segítség?
10. Valószínűleg így van 😀😀
De azért ha látnád, milyen emberek jelentkeznek, talán egy picit egyetértenek velem.
Nincs vele semmi baj, ugyanezt érzem én is. Van egy fullos házunk, tele drága mindennel, bocsmár hogy nem akarok egy idegent itt tudni napi 8-10 órát...
Idegen házhoz meg én se vinném, és ha azt is letagadják, hogy ott hagytam a gyereket???
Más kocsijába meg ne üljön be!! Normális ember be sem ülteti máshoz. Gyerekkori barátnőm iskolába hordta az egyik utcabeli kislányt az övé mellett..autóbalesetük lett és a nem saját gyereke meghalt...a sajatjának nem lett nagy baja.. na azóta senki gyerekét nem hajlandó vinni, enyémet sem.
Szóval teljesen normális, hogy nem idegennel akarja valaki megoldani
Nekem néha vigyáz rá a szomszéd, ingyen, de 60+ ő is, múltkor a beteg gyerekkel volt egy fél napot, mondta is aggódva hogy reméli nem kapják el. Szóval öreg nénikre hagyni meg fillérekért megint nem etikus szerintem..
12!
De, vele van q baj, meg veled is. Nem akartok bébiszittert2, mi a jó égnek kerestek akkor?
Én leginkább vészhelyzetre keresek. Pl múltkor le volt egyeztetve délre egy óra amit tartanom kellett (nem lemondható), és számomra hirtelen kiderült hogy aznap szünet van az óviban.
A párom kíkérte azt a napot hogy betegség esetére "hatter" legyen, de annyira beteg lett hogy sürgősen pulmonológiara küldték. Ez péntek volt, muszáj volt mennie.
Most besírtam a lányom a sógornőmhöz de csak mázli hogy ő otthon volt mert épp kötözködik. Ilyen vis majorra gyűjtök embereket aki 2-3 órát elvan a gyerekkel.
De még nagyon sok esetben nem érhet össze a párommal az idő, főleg később ha már 8 órában leszek, most egyelőre ez nincs.
Meg más azért a kis óvatos normális okos 4 éves, meg a 2 éves dackorszakos tornádó.
Párom se igazán baby sitter parti de ő nem szól ebbe bele.
Minden relatív, és persze valamennyire hebrencs egy 4 éves, a kislányom pl bohóckodik, produkálja magát, de pl a közlekedés során nagyon értelmes, azonnal megáll, fèlreáll, figyel az autókra, érti mért fontos ez.
A mozgásokban is ügyes de óvatos is.
Tehát őt mondjuk el tudom képzelni, hogy szépen hazasétàl a kisnyugdíjas nénivel és leül vele és arányosan mesél meg beszélget vele stb.
A fiamat jelenleg semmiféle "nénike" felügyeletére nem bírnám, közterületen meg pláne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!