Hogyan tudtok dolgozni gyerek mellett ha gyakran beteg és nincs nagyszülői segítség?
Sajnos pont az ilyen szülők miatt lrsz ő is beteg mert nem.tudják hova rakni a gyereket és viazik oviba amivel kb 2 nap.múlva lefertőz mindenkit.Sajnos ez ilyen :(
Bébiszitter vagy bárki?mamáknak is van 1 1 szabadsága
Én most megyek vissza 2 és 4 éves mellől, nincs segítség.
Felváltva megyünk táppénzre majd és számítunk a munkahelyeink megértésére.
Mást nem tudunk tenni.
Váltott műszakban vagyunk a férjemmel. Mindig van olyan,aki otthon van épp.
Ő autista is,sok fejlesztésre kell hordani. Emellett majdnem 7 évesen is 2 hetente beteg.
Nem számíthattam a gyerek apjára, nagyszülők már meghaltak
Volt egy idősebb hölgy bébiszitterem, másképp nem tudtam volna megoldani mert betegen ugye nem viszem be hogy lefertőzze a többit, a munkahely meg nem lehet toleráns a végtelenségig.
Én úgy csináltam hogy az első komolyabb 1-2 napban otthon maradt vele, a többi napot meg a bébiszitter vitte.
Oltári szerencsém volt, napi 2000 forintot kért. Messze élt a családjától, így kicsit unoka pótló volt neki a lányom
Nehezen, én neha tudok home officeban lenni 1-1 hetet, pl most is. Meg néha a férjem marad vele. Attól hogy hetvegen jar csak haza nem tud neha otthon maradni ő is?
Amúgy sokan a babysittert dobálják itt mint opció mindig, nem tudom mire gondolnak, de felénk 3000 ft egy óra kb + utikoltseg. Egy munkanapra kb 30-35e ft...
Hát jól keresek, de ennyit kiadni egyszerűen nem éri meg.
8!
Bébiszitter lehet a szomszéd kisnyigdijas néni is, aki nem 3000/óráért fogja vállalni, hanem mondjuk 5ezeret egész napra.
Derjaderja!
A probléma benned van: "Amúgy se bírom a gondolatot, hogy a távollétünkben itt legyen egy idegen. Autóba nem ültetem be őket máshoz, a fiamat nem engedem utcán mással sétálni mert életveszélyes, idegen házba se szívesen vinnèm"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!