Szerintetek mi lehet az hogy kisfiam comb hajlatban és nemiszerve felett piros pöttyök vannak az orvosa szerint pelenka kiutes de pelenkat nem váltottam kapott rá krémet de nem javul semmit?Mit tudtok még tanácsolni?
Figyelt kérdés
márc. 28. 13:42
1/4 anonim 

válasza:

Bőrgomba is lehet. Nálunk fogzáskor könnyen előjött, amíg nagyon pici volt. Mutasd meg a dokinak újra.
2/4 A kérdező kommentje:
Április 2an megyünk mert oltast kap
márc. 28. 14:05
3/4 anonim 

válasza:

Annyit megjegyeznék, hogy nem kell pelenkát váltani ahhoz, hogy pelenka kiütése legyen. Nálunk is volt, aztán elmúlt.
4/4 anonim 

válasza:

Egy időben gomba okozott ilyet, Canestennel elmúlt, ha abbahagytam a kezelést, megint előjött. Egy idő után meguntam és textil pelenkára váltottunk, akkor 1 évig nem volt semmi ilyen jellegű gond. Aztán egyszer előjött egy csúnya pelenkakiütés, ami egyre csúnyább lett, végigpróbáltunk sokféle kenőcsöt, voltunk bőrgyógyásznál is, variáltam a pelenkával is, de csak nem akart rendbe jönni, már az alvásban is zavarta. Két éves volt a kicsi, amikor meguntam és rutinos anyukák tanácsára levettem róla otthon a pelenkát. A popsija rendbe jött és szobatiszta is lett. De ehhez a megoldáshoz már ott kell tartania a gyereknek (a fiunk akkor már bilizett és gyakran szólt is, ha kellett). Viszont azt te is megpróbálhatod, hogy valamivel többet szellőzteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!