Miért nem pisil a kislányom?
Tegnap reggel hőemelkedése volt, egész nap jókedvű volt. Estére lett bagyadtabb, 38, 6 lett a láza, akkor kapott lázcsillapítót. Le is ment neki teljesen. Reggel 39 fokos lett neki, kupot kapott, egész nap semmi baja nem volt, most 37,6-ot mert neki a férjem.
Ami nagyon aggaszt, hogy sokat iszik, levest is evett (etvagyaval semmi gond) , de tök száraz a pelenkaja. Délután valamikor talán 3 körül volt kaki, akkor lehet, hogy volt benne pisi, de nem vagyok teljesen biztos benne.
Úgy tudom 6 ora nem pisilés után kell ügyeletre menni, de én már most is nagyon aggódok.
Egy kubus üveg 3 deci. Lópikula. Egy ekkora gyereknek ha beteg, akkor minimum 2 litert meg kell innia. A láz felemészti azt a keveset, amit iszik.
Nincs ilyen szabály egy 2,5 évesnél, hogy 6 óra nem pisilés után ügyelet. Csecsemőknél számít ennyire.
Egy évesen iszik a lányom 240 milit vagy többet egy nap, plusz az anyatej. Többet kell vele vizet itatni vagy teát, levest stb ami folyadék.
Egyébként a láz is vesz el, és az is ha még pluszban izzad is ilyenkor átlagban kevesebb a pisi.
Többet nem tudok hozzáfűzni.
Most ugye viccelsz ?
6 óra nem pisilés?
Mennyit ivott az elmúlt 12/24 órában?
Ennyi infóra semmi értelmeset nem lehet írn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!