Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Van aki ki hagyta a kötelező...

Van aki ki hagyta a kötelező védőoltást gyermekének?

Figyelt kérdés

Egyetlen védőoltásra térnék ki az bárányhimlő elleni.( A tőbbit mind megkapja.)

Pár éve h behozták kőtelezőnek, mi nem szeretnénk vele beoltatni gyermeket szeretnénk ha normálisan menne végbe lefolyása majd ha elkapja, utána néztem h igazából nem nagyon tudnának bele kőtni hisz fiam 7 éves ő sem kapta meg igaz akkor már pl létezett csak fizetős volt.

Olyan szülők válaszát várom akik nem adattatak be vmilyen védőoltást gyermekűknek.

2023. jan. 4. 03:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
91%

Akkor elmondanám neked, hogy engem kiskoromban mindent megtettek, hogy elkapjam, folyton himlős gyerekek közé vittek, nem kaptam el.

Mikor kaptam el? 32 évesen, és majdnem ottmaradtam, illetve óriási kínokat éltem át közben.

Ezt akarod a gyerekednek is, "okos"?

2023. jan. 4. 04:52
 12/69 A kérdező kommentje:
#11 érdekes akkor miért nem előbb vezette be kormány kőtelezőre, ennyi idő kellet ennek, miért pár éve van csak, nekem mindegyik gyermeked meg kapta bhelleni vdoltast?
2023. jan. 4. 04:57
 13/69 A kérdező kommentje:

#8 te vagy nevetséges, egyáltalán nem akarlak meg győzni csak nem értem miért most lett csak kőtelező?

Hogy fogják az iskolák gyakorolni jogszabályt 9év felletiek nem kaptak de akik most iratkoznak be 1.azoknak már kőtelező.

Felvagygok háborodva de kérdésemet nem értelmezitek

2023. jan. 4. 04:59
 14/69 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem rögtön törvénymódosítás fog következni, mert B. Gizella felháborodott.
2023. jan. 4. 05:00
 15/69 A kérdező kommentje:

#10 na jól kiindultal magadból ennél jóban le sem tudtad volna magad degradálni, látszik a stílusod, cikket másolsz be nekem, tanácsot adsz. Most akkor szapulsz magadból kiindulva vagy tanácsot adsz.

Hát járhatnál te terapeutahoz, 2 személyiség vagy?

2023. jan. 4. 05:03
 16/69 A kérdező kommentje:

#14 a felháborodás, és hogy kimerem jelenteni hogy NEM értem, szóbeli segítséget kérnék, közőtt van különbség.

Inkább maradtál volna csendbe ez se kalács se tanács nem volt!

2023. jan. 4. 05:05
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
Szóbeli segítség interneten?
2023. jan. 4. 05:11
 18/69 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, mi a valódi problémád, de nem a bárányhimlő oltás, az biztos.

Szegény gyerek! Ez csak a jéghegy csúcsa lesz.

2023. jan. 4. 05:27
 19/69 anonim ***** válasza:
96%

Uhh, szegény gyerek, hogy ilyen szülője van...

Ilyenkor mindig megörülök, hogy feleségem normális gondolkodású :)

2023. jan. 4. 05:54
 20/69 anonim ***** válasza:
21%
Ha 7 éves, akkor neki a bárányhimlő elleni nem kötelező, felmenő rendszerben vezettèk be. Simàn meg lehet úszni bàrmelyik oltást, csak el kell költözni külföldre. A legtöbb országban nincsenek kötelező oltások, csak ajànlottak.
2023. jan. 4. 05:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!