Amint lázas lesz a kicsi egyből orvoshoz/ügyeletre viszitek?
Én úgy tudom, hogy 3 hónapos kor felett 3 nap láz utàn javasolt csak dokihoz vinni a gyerekeket (kivéve, ha magas, csillapíthatatlan lázuk van vagy egyèb aggasztó tünet jelen van).
Most a 11 hós babámnak minden más tünet nélkül megy fel a hője (utoljára 37,7 volt, mindenki náthás itthon körülötte). Akármilyen kommentet olvasok itt a règi kérdéseknél mindenki szaladt az orvoshoz az első lázas napon, nagyobb gyerekeknél is.
Most akkor ha szombat este kezdett felmenni a hője akkor láz esetén be kellene menni az ügyeletre?
Annyi durván beteg van mindenhol, hogy ott még garantàltan összeszedne valami csúnyaságot.
Én ameddig itthon szépen tudom tartani, hogy nem szökik nagyon magasra addig nem vinném. Szerencsére még nem volt ilyen.
Illetve a babát is figyeld mennyire viseli meg, ha jó a közérzete és aktív akkor nem kell parázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!