Ki tud száradni egy gyerek egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Ha egyfolytában megy a hasa meg hány. És mondjuk nem kap folyadékot. Félre ne értsetek. Nem ez a helyzet. De ha azt mondjátok hogy így nem lehet kiszáradni egy nap alatt akkor biztos nyugodt leszek, mert nálunk egyáltalán nem ennyire drasztikus a helyzet.2022. márc. 6. 17:11
1/15 anonim válasza:
Ki tud száradni. Vegyél rehidráló folyadékot és akkor tényleg nyugodt lehetsz.
2/15 A kérdező kommentje:
Vettem de nem issza. Van valami amit ajánlasz? Én Hipp-es almásat vettem de az borzalom rossz
2022. márc. 6. 17:19
3/15 anonim válasza:
Mekkora gyerek?
3 év körüli úgy is ki tud, ha kap folyadékot a kisebb még hamarabb..
Hànyás után 10-15 perccel 2-3 korty vizet igyon
Később akàr többet is..
Közvetlen hànyás után ne..
Főtt sós krumpli levét langyosan igya..
Az gyomor/ bél fertőtlenítő, só is megy vissza neki, nem kavarja a gyomrot annyira.
Nyilván rehidratáló lenne az ideális, de ha nem issza meg..
4/15 anonim válasza:
A biogaia ors natúr izű. Érdemes kipróbálni.
5/15 A kérdező kommentje:
2,5 éves. Kb 5dl vizet ivott ma. Meg egy kis sós puffasztott kukoricát, meg egy banánt. Hajnalban kb 4-5 szőr hányt, kétszer ment a hasa. Azóta semmi, csak fáradt.
2022. márc. 6. 17:34
6/15 anonim válasza:
Ha azóta nem hányt nincs baj. Egy kis húslevest/zöldséglevest nem kíván? Abban van minden, ami kell :D
7/15 anonim válasza:
Az 5 dl nem rossz szerintem.. megnyugodhatsz, ha annyi bement neki..
8/15 anonim válasza:
Igen, ki tud száradni egy nap alatt, kislányomon is épp most ment át ez a hányásos nyavaja, azt mondta a gyerekorvos ha napi 10 fölött van a hányása, akkor azonnal hívjam, igaz ő lázas is volt közben.
9/15 anonim válasza:
Ha másként nem issza, add neki kanalanként.
10/15 anonim válasza:
Kérdező! Hányás után 2 órán keresztül TILOS etetni és itatni!!!
Folyamatos hányást eredményezhet, és ha kiürül az összes emésztőnedv, akkor rengeteg folyadékot veszít a gyerek.
5x voltam már eddig hányás-hasmenés miatt kórházban a gyerekemmel, higyj nekem! Minden szülő megszívta, aki hányások közben itatta a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!