Hogyan vészelte át a gyermeked a covidot?
Sziasztok. Éppen az egész családon átmegy a covid.
A férjemnek magas láza van és fájnak a végtagjai. A fiamnak(1 éves) 2 napig volt láza és most egy nagyon picit köhög viszont ami aggaszt az a nagyobbik lányom. 7 éves, 1 napig volt láza és szombat òta nagyon köhög. Orvos annyit mondd, hogy adjak neki C és D vitamint és esetleg köptetőt. Meddig tartott Nálatok a köhögés(ha volt)? Mikor kezdett javulni?Minden tapasztalatot szívesen fogadok!
Válaszaitokat köszönöm
Nekünk másfél hétig kb minden nap ugyanolyan szar volt a nagyobbik gyerekemnek. Egy nap bónuszba még hányt is 3szor. Aztán enyhült másfél hét után, kb 3 nap után már éjszaka sem köhögött.
Jobbulást!
Picit nyomott volt. Engem a mentő vitt be (de hazaküldtek) , férjem is nagyon beteg volt.
5 éves kislány, sok egészségügyi problémával.
A mostani variáns nálunk láz mentes 1 hetes orrfolyás és köhögés volt. 5 évesem kruppos, de őt sem viselte meg jobban.
Gyakori ruha mosás, ágynemű csere, szellőztetés, rengeteg tea és udvari játék ha engedi az energia. Mi sem tettünk többet. Ha láz lett volna, akkor adtam volna csillapítót ha levertek is vagyunk mellé. De szerencsére nem volt gyengeség.
Kitartást! Nem lesz baj!
1-2 napig levertek voltak. Én kétszer voltam covidos, másodszorra észre sem vettem, csak egy váratlan pcr teszt miatt derült ki.
Egyikünk sem oltott és amint tapasztaltam, felesleges is magunkat beoltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!