Más óvodás gyereke is ilyen sokat beteg mostanában?
3. Hete van itthon a lányom.
Előtte 1 hét itt 1 ott
A szomszéd gyerek 7!!! Hete nem jár
Megy 1 napot, másnap menni kell érte, hogy folyik az orra vagy köhög.. nem engedik járni.
Úgyh igen
Ez a tapsztalat a csoporttàrsaknál is
Igen!! Az én lányom is középsős és tavaly is egyfolytában beteg volt, de ebben az évben egyszerűen szó szerint többet volt itthon mint oviban. Tavaly előtt szeptember óta, mióta csak elkezdtük az ovit, mindössze egyetlen hónap volt a maximum, amit zsinórban végig tudott járni oviba. Két hetente megbetegszik. Általában náthás, de utána még hetekig köhög.
Már egy rakás gyógyszert felirtak neki, végül elvittem fül orr gégészetre és ott beigazolódott a gyanúm, meg van nagyobbodva az orrmandulája és ELVILEG az csinálja a feszkót. Még várjuk, hogy hatásos e neki az orr spray kúra a mandulaja miatt, hátha meg lehet menteni és nem kell kivenni, de azt mondták ha ez ilyen régóta így megy, akkor kicsi a valószínűsége.
5ös vagyok, sehogy :')
Nem merek elmenni dolgozni, mert ha én két hét után tappenzre mennék, páros lábbal rúgnának ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!