Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Más óvodás gyereke is ilyen...

Más óvodás gyereke is ilyen sokat beteg mostanában?

Figyelt kérdés
Már középsős de ez az idei év borzalmas. Hányás hasmenés, covid, bakteriàlis nyavajàk vagy épp csak úgy karantén mert kontakt. 5 éves de többet van itthon mint az óvodában hiába a vitamin meg sok levegőzés stb. Munkahelyemet is inkább otthagytam 1 hónapja, mert már szégyeltem mindig tàppénzre menni, rendesen kiutàltak ez miatt, mondjuk azóta már el is küldtek volna szerintem.

#Gyerek, betegség, óvodás,
2022. febr. 18. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én itthonról dolgozom, másfél éves kora óta.Viszont januárban váltottam céget és nagyon illene bizonyítanom,ami félgőzzel meg ápolás mellett annyira most nem megy.Sok az új dolog,azt sem bírom sokszor felfogni aggyal, nem sikerül úgy koncentrálni ahogy szeretnék, vagy ahogy tudnék ha oviban volna,ha kialudnam magam.De amit tudok megteszek.Aztan hogy ez mire elég majd meglátjuk.😟
2022. febr. 18. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Az 5ös választ mintha en írtam volna, azzal a különbséggel hogy nekem kiscsoportos a gyerekem. Inkább nem jár oviba mint jár, 2-3 heteket van itthon általában. Én is elvittem fül orr gégeszhez, szintén 1 hónapot kapott hogy viszahúzódjon neki az orrmandulája. Ezen a héten volt oviban, ma estére már lázas.👌
2022. febr. 18. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:

12. 5-ös vagyok,

Az én lányomat is most visszaküldték oviba, de mi már voltunk az egy hónapos kúra óta fül orr gégészeten múlt héten mert letelt az egy hónap, mégegy hónapot kell használni az orr sprayt, mert azt mondták egy fokot javult.. Erre visszaküldik oviba, de mondom ha megbetegszik akkor hogy vigyem el egy hónap mulva vissza megint kontrollra? Azt mondja erre a doki, hogy hát betegen ne vigyem hozzájuk vissza

:') én már csak reménykedek, hogy valami csoda folytán kibirja ezt a hónapot úgy, hogy nem lesz újra beteg de erre kb semmi esély

2022. febr. 18. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:

12# vagyok.

A megbetegedés ellenére én is úgy látom hogy javít vmit a spray, csendesebb alszik, nem krákog annyit, nem tapad le a váladék, sztem még a szagokat is jobban érzi. Na de ez szteroidos... nem lehet örökké használni. Mi lesz utána?

2022. febr. 19. 08:31
 15/19 anonim ***** válasza:

14. Szteroidos?

Nektek is a Mometason orrsprayt írták fel? (5ös voltam)

2022. febr. 19. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, ő Nasostanose-t kap.
2022. febr. 19. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát elég szomorú hogy ennyi gyógyszerrel kell tömni a gyerekeket :( akárhogy is próbálok visszaemlékezni a gyerekkoromra, én ennyit nem voltam beteg és a társaim sem...
2022. febr. 19. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

17

Èn ugyanennyit voltam, ès tesóm is.

1 hèt ovi, 2 hèt otthon

35 èves vagyok

1.

2022. febr. 19. 22:57
 19/19 anonim válasza:
Oooo katasztrófa a helyzet nálunk. Nagyobbik lányom tavasszal lesz 6 éve, 4 éve jár közösségbe. Amikor bölcsődés volt 2-3 heteket kibírt, most ott tartunk, hogy 3-4 nap után 1,5 hetet itthon tölt…. Pont ma akadtam ki, hogy a gyerek megint lemarad ovis programról (farsang), mert megint beleesett valamibe… múlthéten 25-ből 6 gyerek volt. Hiába próbáltunk vitaminokat, immunerősítőket… semmi…
2022. febr. 22. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!