Iskolás, óvódás gyereket még milyen betegen engednél még el?
Délelőtti orrfújás 3 alkalom, akkor már jelzik nálunk
( nem a hidegről bement és emiatt)
Nekem nem volt làzas egyik sem, mègis 2,5 hetet voltak itthon.
Az oka, amiért ezt követelik:
Engem és az apjukat is megfertőzték, mi majd meghaltunk, tüszős mandula.. rosszullét, folyamatos alacsony láz.
Mindenkire másképp hat, van, aki köhögőrohot kap ugyanaztó, valakibek pedig csak épp folydogál az orra.
Egyébként iskolába lázmentes náthával mehettem..
De h megtehetem én nem engedném
Annak idején mi is láz nélküli betegséggel mehettünk, fújtuk az orrunkat, köhögtünk és kész. De most már azért valljuk be, hogy fejlődött ez a hozzáállás - még ha nem is mindenkinél - és logikus, hogy a beteg gyerek közösségbe küldésével más embereket sodorsz veszélybe. És mivel társadalomban élünk, ezért tisztelnünk kell a mellettünk élőket. Te valószínű nem lehetsz túl empatikus, mert ez a gondolkodás arra utal, hogy csak magaddal és a saját köröddel foglalkozol (sokan vannak így). De mint mondtam, nem körülöttünk forog a világ, társadalomban, együttélésben élünk.
Ha beteg volt a gyerekem, akkor bizony felváltva voltunk itthon a férjemmel, kilőttük az összes szabadság lehetőségünket és nyaralni se tudtunk elmenni. Ilyen ez. Egy gyerekkel a betegségeket is vállalod.
Hát te ritka buta vagy: "Azt mondom, hogy mindenki mehetne betegen, az lenne a legegyszerűbb. "
Az egy óvoda , nem pedig kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!