Engednétek az anyánk, hogy többet lássa a gyerekeket mint a hivatalos láthatás?
Hivatalosan minden szerda és 2hetente hétvége.
3-5-8 évesek. Nem volt szép válás.Másik városba költöztem a gyerekkel, ezért nekem kell megoldani a láthatásokra az utat, de a pluszokon ő jönne, aminek én nem nagyon örülnék ha nálunk lenne.
Nem akarom, hogy össze zavarja a gyerekeket és a páromat is zavarna ha itt lenne.
Ne haragudj, de számomra jelenleg a párod a legutolsó aki ebben a történetben lényeges. Nem az ő gyerekei. Így kutyát se érdekel neki mi az ígénye.
Miért nálad vannak a gyerekek és nem az édesanyjuknál?
Ez mondjuk nagyon lényeges. Nem mindegy, hogy a bíróság neked ítélte őket vagy közös döntés volt mert neki nincsenek meg a körülményei.
Amennyiben az anya nincs rossz hatással a gyerekekre,nincs semmilyen mentális egészségügyi problémája, nem fogyaszt alkoholt,drogot,nem bántja a gyerekeket,nem hanyagolja el őket akkor minden szó nélkül.
Ha nem ide akarna jönni a házba hanem programokat csinálna velük az persze más, van a közelben játszótér,de ott max 1-2 órát vannak el.
Nincs munkája, jogsija, kocsija így programokra sem nagyon tudja őket vinni.
3 gyerekkel hogy menne programokra auto nelkul? Jofej vagy... jarkaljanak pl nyaron 40 fokban telen -5ben mert a parod zavarja?
Azert nincs munkaja mert nevelte a 3 gyereket? Ketten vallaltatok, persze elmehetne valamilyen peksegbe szarer hugyer de 3 gyereket nem tartana el belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!