Engednétek az anyánk, hogy többet lássa a gyerekeket mint a hivatalos láthatás?
Figyelt kérdés
Hivatalosan minden szerda és 2hetente hétvége.
3-5-8 évesek. Nem volt szép válás.Másik városba költöztem a gyerekkel, ezért nekem kell megoldani a láthatásokra az utat, de a pluszokon ő jönne, aminek én nem nagyon örülnék ha nálunk lenne.
Nem akarom, hogy össze zavarja a gyerekeket és a páromat is zavarna ha itt lenne.
2021. aug. 7. 21:29
51/62 anonim válasza:
Nem kell a duma, kérdező. Már az új nővel laksz, gondolom, nem az első héten költözött hozzád...
52/62 anonim válasza:
51es és honnan tudod mikor vált el a lusta luvnyától? Lehet már pár éve sikerült megszabadulni a semmirekellőtől.
53/62 anonim válasza:
52, milyen pár éve, ha három a legkisebb gyerek???
54/62 anonim válasza:
53as, a 3 is pár éve, bármilyen meglepő:-D
55/62 anonim válasza:
54, csakhogy akkora gyereket nem vettek volna el az anyától, tavaly meg alig működött bíróság. Úgyhogy ez egy igencsak friss válás.
56/62 anonim válasza:
Utolsó, ha az anyja nem tud enni adni neki és pelenkát venni, akkor de, elveszik tőle.
57/62 anonim válasza:
Anya a nagyszülőkkel él, akik tudnának pl. tápszert és pelenkát venni. Csecsemőt nem választanak el az anyától, mert mint látható nem hajléktalan, alkoholista junkie.
58/62 anonim válasza:
57es és ha a nagyszülők nem akarják fizetni,ezáltal támogatni a lanyuk ingyenélését?
59/62 anonim válasza:
Mivel náluk el, támogatják ez nem kérdés.
60/62 anonim válasza:
59-es: azért nem mindegy, MIT támogatnak, a lányukat egyedül, vagy plusz 3 gyereket is!
Másrészt nem érdemes vitatkozni, ha a bíróságúgy gondolta, hogy az anya nem alkalmas a gyerekek nevelésére, annak garantáltan volt valami komolyabb oka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!