Mindkettő gyerek vagy egyik sem? Vagy menjen a nagyobbik gyerek?Focizni akarnak, de az anyagi keretünk csak egy gyereket engedne meg?
3 gyerekem van. Most vettünk kocsit, házat, hitelt törlesztünk.
Mindketten szeretnek focizni, viszont a nagy az nagyon tehetséges. Youtube-ról nézi a trükköket. A kicsi se botlábú, de ő még csak 4 éves, passzolgatáson és pár hátrahúzós cselen kivül nem tud mást, de ő is ügyes.
A városban van egy foci és futsal egyesület. Igen ám, de annyit kellene fizetni havonta, hogy 2 gyerek sportolását jelenleg nem bírnánk. Környező települések azért nem jöhetnek szóba, mert nekem nincs jogsim (szemem miatt), és a busz ritkán jön. Én meg 8 óra munka után biztos nem fogok se a 35 fok melegbe, se a -2 fokba ott fagyoskodni a buszmegállóba.
Nem tudom, hogy mit tegyek. A kicsi is akar menni, a nagy is. Ha a kicsi nem mehetne, rosszul esne neki. Ha a nagy emiatt nem mehetne, akkor vele szemben nem lenne fair.
Másik sport nem hiszem, hogy szóba jöhetne, mert mindketten a focit imádják.
Ami van még itt, az kézilabda (8 éves kortól), atlétika, kosár.
Hát egy darabig a kisebbik fiúval még meg tudjátok etetni azt, hogy azért nem mehet, mert csak 6 éves kortól lehet menni. Aztán meg majd lesz valahogy.
Nagyon nehéz, egy anya szíve ilyenkor megszakad, hogyha választani kell két gyermeke közül, de te is tudod, hogy most ezt meg kell hoznod. A nagyobbik gyerekedet kell beíratnod.
Amikor második és harmadik gyereket csináltatok, akkor nem gondoltátok, hogy lesznek ilyen fizetős igények?!
Nálam Nem lenne olyan, hogy csak az egyik megy.
"Amikor második és harmadik gyereket csináltatok, akkor nem gondoltátok, hogy lesznek ilyen fizetős igények?!"
És te mindent olyan halál pontosan megterveztél a gyerekek előtt? Most vettek házat, kocsit. Igen, gondolták, hogy lesznek kiadások, de nem tudhatták mindig mindenről, hogy mekkorák. Unokatesóm a gyerekét balettra iratta be, havi 23 000 forint. Plusz utiköltség, költőpénz, benzin, nevezési díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!