Szülők, akik NEM oltattátok be MAGATOKAT (!) covid ellen! Mi az ellenérvetek az oltás ellen?
Tudom, hogy más kategóriák tele vannak fanatikus oltásellenesekkel, meg tagadókkal, így nem véletlenül ebben a kategóriában kérdezem. Itt elvileg komoly, felelősségteljes emberek vannak. Emiatt elvileg értelmes, kifejtett választ lehet kapni.
Tehát a kérdés: Kisgyerekes anyukák, apukák akik nem vették fel az oltást! Mi az oka, mivel indokoljátok? (Gyk: magatokról van szó, nem a gyerekről)
Köszi!
"Attól mert be vagy oltva még elkapod!"
Hol mondtam, hogy nem?
"ez maximum tüneti kezelés"
Mi? Az oltás? Az oltást nem annak adják, akit megbetegített a vírus, hogy kezeljék őt, hanem annak, aki nem akarja, hogy majd megbetegítse. Esetleg nézz utána, mi a különbség a "kezelés" meg a "megelőzés" között.
"A vírus él, virul, csak (elvileg) nem veszed észre, mert vagy enyhék, vagy nincsenek tünetek. Nem beszélve arról, hogy akaratod ellenére fertőzöl meg másokat, hiszen nincsenek tüneteid."
Sajnos egyáltalán nem mindig igaz, hogy csak enyhék vagy nincsenek is tünetek. A többi igaz. És az a része, hogy "él, virul" azért van így, mert még mindig nincs eléggé elnyomva az élettere az oltásokkal.
"Én másfél év alatt nem kaptam el, vagy legalábbis nem volt tünetem."
Mázlista vagy. Mint én. De ebben benne volt az is, hogy leállt az élet, hogy hónapokon át maszkot hordtunk, távolságot tartottunk, lépten-nyomon fertőtlenítettük a kezünket, stb. Így azért könnyebb volt nem elkapni (ha nem kaptuk el), mint úgy lett volna, ha semmit se teszünk, csak karba tett kézzel nézzük, hogy omlik össze az egészségügyi rendszer minden országban.
"Antitest teszten voltam, nulla."
Ebből semmi se következik: se az, hogy még nem találkoztál a vírussal, se az, hogy nem vagy védett.
"Akkor mitől féljek, miért oltsak?"
Nem kell, hogy félj, és nem kell, hogy "olts" - de magadat beolTATni azért érdemes, hogy továbbra se betegedj meg. Persze azzal, hogy mások, egyre többen beoltatják magukat, azokat is védik, akik még mindig nincsenek beoltva. Erre is bazírozhatsz, ha gondolod, de ezzel életteret biztosítasz a vírusnak, hogy továbbra is éljen és viruljon - vagyis hozzájárulsz, hogy ez a mizéria a maszkkal, védettségi kártyával, stb. minél hosszabb ideig fennálljon.
A másik meg, ami miatt érdemes lenne beoltatnod magadat az, hogy másokat is védj, mert akkor lesz kisebb az esélye, hogy másokat is megfertőzz, ha csak max. enyhe tüneteid lesznek, ha elkapod.
Te 41-es nagyon egyszerű vagy. Ezzel a pontokba szedett válaszokkal.....🤦🏼♂️ Édes istenem.
Újra leírom; tüneti kezelés! Nem kell ahhoz tüneted legyen jelenleg, hogy tüneti kezelést tudjanak csinálni. Kapsz 1-2 oltást, ami mondjuk kihat 6 hónapig. Ez alatt az idő alatt tüneteid enyhébbek, vagy észre sem veszed. Te nagyon el vagy tévedve okoskodó "barátom". Ez nem megelőző oltás, ez nem írtja a vírust. Ettől nem pusztul el a szervezetedben a vírus. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Ezt a hülyeséget meg honnan szedted, hogy ha beoltatod magad, akkor kisebb eséllyel fertőzől?! M1 mondta, vagy Cili néni?! Pont, hogy az van, ha nincs tüneted az oltás miatt, akkor nem tudod, hogy fertőzött vagy és mész közösségben, aztán szépen fertőzől.... Ennyi, pont te vagy a potenciális fertőző. Nem beszélve arról, hogy állítólag az oltások miatt mutálodik.
Érdemes lenne kicsit gondolkodni, mi előtt leírsz valamit. ☝️
"Nem kell ahhoz tüneted legyen jelenleg, hogy tüneti kezelést tudjanak csinálni."
De igen, kell:
"A tüneti kezelés az, amikor a beteg számára kellemetlen tüneteket megszüntetik anélkül, hogy az azokat kiváltó oko(ka)t kezelnék. A betegségek kísérő tünete lehet a láz, fájdalom,[3] rossz közérzet, émelygés, hányinger[4] stb. ami a beteg számára rendkívül kellemetlen is lehet, megszüntetésekor a beteg közérzete javul."
Tényleg láma vagy. Lassabban írok, hát ha felfogod.
Beadják az oltást márciusban, akkor nem kell beteg legyél pont. De ha pl 6 hónapig hat az oltás, akkor 6 hónapig NYILVÁN enyhíti a tüneteket! Érted?!
Ettől ez még tüneti kezelés. Nem pusztítja a vírust, nem öli ki. Csak a tüneteket enyhíti. Felfogtad? Ergo, benned van a vírus, hozod-viszed fertőzől!
Kezelni azt lehet, ami már van. Tehát tüneteket kezelni csak akkor lehet, ha már vannak tünetek.
"Mi a COVID-19 vakcina?
A vakcina egy olyan anyag, amely javítja az immunitást (védelmet) egy adott betegséggel szemben. A COVID-19 vakcina védelmet nyújt a COVID-19 ellen. Az oltással csökken a súlyos COVID-19 betegek és halálesetek száma a közösségben.
A vakcina megtanítja az immunrendszerét, hogy megvédje Önt a betegségektől. Sokkal
biztonságosabb, ha az immunrendszere ezt a vakcinával tanulja meg, mintha a COVID-19 betegséggel."
Enyhébbek lesznek a tüneteid, ha beoltva megfertőződsz, de nem az a célja az oltásnak, hogy a tüneteidet kezelje, vagyis nem tüneti kezelésről van szó.
Ami nincs, azt nem lehet enyhiteni, tehat nem tuneti kezeles.
"A tüneti kezelés az, amikor a beteg számára kellemetlen tüneteket megszüntetik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!