Szülők, akik NEM oltattátok be MAGATOKAT (!) covid ellen! Mi az ellenérvetek az oltás ellen?
Tudom, hogy más kategóriák tele vannak fanatikus oltásellenesekkel, meg tagadókkal, így nem véletlenül ebben a kategóriában kérdezem. Itt elvileg komoly, felelősségteljes emberek vannak. Emiatt elvileg értelmes, kifejtett választ lehet kapni.
Tehát a kérdés: Kisgyerekes anyukák, apukák akik nem vették fel az oltást! Mi az oka, mivel indokoljátok? (Gyk: magatokról van szó, nem a gyerekről)
Köszi!
Itt elvileg komoly, felelősségteljes emberek vannak
Ez azért fájt.
5. Sejtettem, hogy ez lesz a válasz. És miből gondolod, hogy van/lehet hosszú távú “hatása” azon kívül amire használják?
Ne haragudj, hogy így faggatózok de ritka az olyan ember aki legalább egy kicsit is megpróbál normálisan válaszolni. 😊
Mikor bejött az oltás, már gondolkodtunk a második babán.
Akkor még azt reklamozták, hogy aki gyereket akar, ne vegye fel az oltást. Utána már lehetett, majd terhesen is...
Mivel egyik napról a másikra változtatgatták a lehetőségeket, engem nem győztek meg.
Terhes lettem. Sógornőm a nőgyógyaszaton dolgozik, ő nem tanácsolta. Én amugy sem akartam.
Azóta körülöttem sokan oltatták magukat kismamák. Vagy elment a baba az oltást követő 2 hétben, vagy koraszülés lett.
Nemterhes ismerőseim közt is van, akinek 6.honapja nem jött meg a havi vérzése az oltás óta, van aki 9 hete folyamat vérzik.
Akkor mondja azt valaki, hogy nem zavar be... csak ezekröl nem szabad beszélni.
Férjemnek 2 embóliája volt, pedig 32 éves. Most amit kapna emiatt vakcinát, na az pont vérrögképző... adassa be nyugodtan. Persze.
Nalunk ismeretsegi körben sokan elkapták a vírust. Köztük mi is. 1db embert ismerek, aki kórházba került, és olyant egyet sem, aki konkrétan ebbe halt bele (olyan volt, aki autóbalesetben, de mégis a covidot jelölték haláloknak).
Viszont annál több olyant, akinek a vakcina mellékhatásokat okozott, vagy nem egyet, aki rövid időn belül bele is halt.
Tudom, le leszek pontozva, már megszoktam, hogy ufónak néznek emiatt.
De én megbízom az immunrendszeremben, a vakcinában pedig kevésbé.
A korlátozasokról meg annyit, hogy inkább eszek itthon, mint neadj isten a vakcina miatt bajom legyen.
Egyelőre én is biztonságosabbnak érzem nélküle magam/magunk.
És én sem ítélem el az oltottat és ,hogy rólam mi a véleménye másnak,nem érdekel. Nem vagyok ellenes, sem tagadó..bármi lehet. De jobban örülnék annak,ha így is maradnék. Aztán meg kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!