3 éves gyermeknek lázra ti használnátok még kúpot?
Nem
Simàn beveszi a szirupot.
Ha hànynak adnék kúpot is, nem ellenzem, csak feleslegws.
Nurofen
Vagy
Panadol szirupot
Nem. Eleteben 1x kapott kúpot, 5 hònaposan. Akkor annyira ki volt kèszülve, hogy nem nyelt volna le semmit.
Elvből nem kène semmit a gyerek fenekèbe dugdosni.
3 évesen még simán. Bár akkor a Germicid már nem nagyon hatott.
Úgyhogy áttértünk a Flamborin cseppre.
Persze!
Gyorsabban felszívódik és nem terheli a májat, sokkal jobb és kíméletesebb mint a szájon át bevehető gyógyszerek.
Csak akkor nem adnám, ha ez a gyereknek gond lenne valamiért, tiltakozna, ekkor biztosan nem erőltetném.
Én anno 4 évesen kaptam, pedig gyűlöltem, mert korán szégyenlős lettem, es emlekszem, hogy megalazva ereztem magam, hogy hasra forditottak es lefogtak.
Ilyen tiltakozas esetén biztos nem adnék. Ha viszont nem szenved tőle a gyermek, hatékonyság szempontjabol jobb, mint szajon át.
6 évesen is kapott a gyerek, de azt magának adta be természetesen. Elmagyaráztam miért jobb a kúp, felfogta, bólintott, bement a fürdőbe és beadta, ennyi.
Ha tiltakozna a gyerkőc nem adnám, bizzosan nem fognám le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!